Meghan Markle och prins Harry i dramatisk flygtur

Prins Harry i kostym, Meghan Markle i grön klänning och röd klänning.
Flygresan gick inte som planerat. - Foto: Dominic Lipinski/Kirsty Wigglesworth/TT/AP/
Dela på Pinterest
Meghan Markle och Prins Harry befinner sig på resande fot. Idag skulle de landa i Australien, något som slutade i dramatik.

Meghan Markle och Prins Harry är i full gång med sin turné runt om Oceanien. De har under de senaste dagarna flugit till en mängd olika ställen, men just den senaste flygresan fick en dramatisk tvist. Paret hade nyligen besökt Tonga och Fiji, och skulle återvända till Austrailen. Men precis innan landning går något fel. När planet bara är några sekunder från marken, styr kaptenen hastigt om och flyger plötsligt upp i luften igen.

Paret är i full gång med turnén runt Oceanien. Bildkälla: Phil Nobel/AP/TT

Den tumulta händelsen fångades även på film. Där ser man inifrån planet hur nära marken de är. Förutom det kungliga paret befann sig även ett flertal passagerare ombord, bland annat personal från kungahuset och journalister.

Här är filmen:

 Vad var då anledningen till detta drama? Ett annat plan ska ha befunnit sig på landningsbanan och ska ha befunnit sig för nära för att de skulle kunnat landa, ska planets kapten ha berättat.

Kaptenen som flög planet, Nigel Rosser, ska ha cirkulerat runt en stund i luften och kunde sedan på det andra försöket ta ner planet under trygga förhållanden. "Ni får en till fantastisk utsikt över hamnen", skämtade han. 

Lyckligtvis fick resan ett bra slut. Bildkälla: Dominic Lipinski/AP/TT

Hertig och Hertiginnan av Sussex kunde alltså lyckligtvis landa säkert på marken till slut. Enligt Mirror ska paret ha blivit sedda leendes när dom klev ur planet i Sydney och hoppade in i en bil.

Vi är glada att allting gick bra till slut och kan tänka oss att många blev oroliga, inte minst nu när Meghan Markle är gravid. Paret beräknas bli föräldrar till våren 2019. Gravid-nyheten avslöjades för bara någon vecka sedan, när Meghan bar en speciell outfit på sig under prinsessan Eugenies bröllop. Vill du se hur det såg ut så spana in videon nedan:

Läs mer här:

Meghan Markles lyxiga bröllopspresent från Prins Charles

Videon avslöjar vilket kön Prins Harry vill att barnet ska bli