Videon avslöjar vilket kön Prins Harry vill att barnet ska bli

Prins Harry och Meghan Markle i Australien, prins Harry kramar om ett barn.
Prins Harry avslöjar vilket kön han hoppas att barnet blir. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
För en vecka sedan blev det officiellt att prins Harry och Meghan Markle väntar sitt första barn. Nu avslöjar prins Harry vilket kön han vill att barnet ska vara.

Det var förra måndagen som Kensington Palace gjorde det officiellt på Twitter att Meghan Markle och prins Harry, hertig och hertiginna av Sussex, väntar sitt första barn till våren 2019. Just nu befinner sig de nykära paret i Australien där de gör kungliga uppdrag. 

Prins Harry och Meghan Markle befinner sig just nu i Australien på kungliga uppdrag. Bildkälla: Stella Pictures

Det var i samband med ett av prinsparets evenemang i Australien som ett klipp på prins Harry kom att bli viralt. Det som får alla bli att exalterade över videoklippet är att prinsen avslöjar vilket kön han hoppas det är på bebisen. 

Det var när en kvinna upprepande gånger ropade från folkmassan att hon hoppades att bebisen är en flicka som prins Harry inte hörde vad hon sa tills han äntligen svarade henne. 

"Det gör jag också", sa prinsen skrattandes medan han gick vidare. 

Men om det blir en flicka eller inte vet vi inte ännu, och frågan är om prinsparet själva vet det eller om de vill att de ska bli en överraskning. Men det verkar som att prins Harry hoppas på en liten flicka åtminstone. 

Dock kommer den nya bebisen, som det ser ut nu, inte att tituleras som prins eller prinsessa. För att barnet ska ha en titel som prins eller prinsessa vill det till att drottning Elizabeth II beslutar att de ska ske förändringar i successionsordningen. 

Den brittiska kungafamiljen på prins Harry och Meghan Markles bröllop. Bildkälla: Alexi Lubomirski/AP/TT

Bebisen kommer att bli den sjunde i tronföljden och till skillnad från prins William och Kate Middletons tre barn som har titlarna prins och prinsessa så kommer Meghan och prins Harrys barn att ha titlarna Lady och Lord. 

Detta beslutades 1917 när prins William och prins Harrys farfars far beslutade att det kommer finnas begränsade prins- och prinsesstitlar i den brittiska kungafamiljen.

Förra fredagen gifte sig prinsessan Eugenie, prinsarnas kusin, i Windsor Castle i London. Då började fans att misstänka att Meghan Markle var gravid, och visst hade de rätt. Vill du se bilderna som avslöjade sessans graviditet? Då borde du kolla i videon nedan.

Läs också: 

Prinsessan Diana bröt kungliga reglerna med den här skönhetsdetaljen

Här bryter Cara Delevingne mot klädkoden på kungliga bröllopet