6 fakta om Laila Bagge

Här är allt du undrar om Laila Bagge. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Laila Bagge är powerkvinnan med många bollar i luften. Här hittar du allt du behöver veta om henne.

1. Hur gammal är Laila Bagge?

Laila Bagge föddes år 1972 och är idag 45 år gammal. Hennes födelsedag firar hon den 15 december.

2. Hur lång är Laila?

Fröken Bagge är 163 centimeter lång, och därmed kortare än hennes son Liam som är 174 centimeter. Dock är det många som förvånas över att hon är så pass kort.

– Många tror att jag är väldigt lång, det är många som säger när de ser mig ute på stan "men gud, jag trodde inte du var så liten" och jag bara "tack för den", säger en skrattandes Laila Bagge till Modette.

3. Vad heter Laila Bagges vin?

Laila har tidigare lanserat rödvinet Ruby Zin, som innehåller låga halter av histamin och passar därför extra bra till personer som lätt får utslag av rött vin. Hon har även nyligen släppt ett till vin under namnet Ruby Frizz, som är ett ekologiskt vitt bubbel.

Många blir förvånade över Lailas längd. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

4. Vad heter Laila Bagge på sociala medier?

På Instagram hittar du Laila under det inte så otippade namnet @lailabagge. I skrivande stund har hon över 345 tusen följare och postar bilder på allt ifrån tillställningar, filminspelningar och vardagslivet med familj och vänner. Hon driver även en blogg hos skönahem.com

5. Vad heter Lailas barn och vem är hennes pojkvän?

Lailas familj består av sönerna Liam Pitts, 15, Kit Wahlgren, 6, och pojkvännen Korosh Kananian, 28. Liam har hon tillsammans med exet Mason Pitts, och pappa till Kit är Niclas Wahlgren. Hon och Korosh har i dagsläget inga barn ihop, dock är det någonting de kämpar med skaffa. Laila Bagges mamma Mona Carling gick bort år 2009 av en obotlig sjukdom, men hennes pappa Mujir lever än, dock har deras relation varit komplicerad. Han försvann ur hennes liv när hon bara var två år. Men långt senare återupptog de kontakten och i dagsläget är deras relation betydligt bättre. 

Laila med sonen Liam. Bildkälla: Stella Pictures

6. Vad jobbar Laila med?

Förutom att driva sina sociala medier är Laila Bagge radiopratare och hörs i Rix Morronzoo tillsammans med kollegan Roger Nordin. Hon är även aktuell med sitt nya vin och i säsong två av tv-programmet "Lailaland" som har premiär den 13 november. 

Ett annat tv-program som är aktuellt just nu är Idol, som Laila tidigare har suttit i juryn för. I årets säsong har flera av deltagarna fått sig en makeover. Spana in videon nedan för att se hur det blev:

Läs mer här: 

Här är Laila Bagges mysiga kärleksförklaring till pojkvännen Korosh