Det här ska Marie Serneholts tvillingar heta – de får kungliga namn

Tvillingarna Philip och Nicholas, mamma Marie Serneholt
Tvillingsönerna har en kunglig glans - Foto: Instagram/marieserneholt
Dela på Pinterest
Marie Serneholt valde att inte gå ut med sönernas namn på en gång då de inte var helt säkra på namnen. Men nu vet vi vad de ska heta.

I september tidigare i år blev influencern och programledaren Marie Serneholt mamma för första gången. Tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist blev paret föräldrar till två små pojkar som är tvåäggstvillingar. 

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist blev föräldrar i september. Bildkälla: Instagram/marieserneholt

Sedan pojkarnas födsel har Marie inte varit blyg med att publicera gulliga bebisbilder på sönerna och hennes följare har fått följa med på allt från höstliga promenader runt Djurgården i Stockholm till sömniga helgmorgnar i sängen med hela familjen. 

Något som fröken Serneholt dock inte delat med sig av är vad sönerna ska heta, och givetvis har hon haft många nyfikna följare som undrat.

Sönerna är tvåäggstvillingar. Bildkälla: Instagram/marieserneholt

"Får dagligen frågan vad våra barn ska heta och det är inte det att vi inte vill säga. Ska jag vara ärlig så har vi inte sagt något för att vi inte bestämt oss till 100%", har Marie tidigare skrivit i ett blogginlägg.

Men nu verkar det som att turturduvorna äntligen har kommit fram till två namn som sönerna ska heta. Och det ser ut som att det finns ett kungligt inflytande på barnnamnen. 

"Idag fyller de här två stjärnorna 6 veckor!! Och vi tänkte berätta vad de ska heta. Säg hej till Philip och Nicholas", avslöjar Marie i ett blogginlägg.

Pojkarna ska heta Philip och Nicholas. Bildkälla: Instagram/marieserneholt

Känns namnen bekanta? Det kan bero på att det är två namn som skulle kunna vara tagna ur den svenska kungafamiljen. Namnen bärs redan av två prinsar – nämligen prins Carl Philip och prinsessan Madeleines son Nicolas. 

Och visst har det gått fort sedan dess att Marie berättade på Instagram i mars att hon och Fredric väntade parets första barn, och inte bara ett utan två. Undrar du hur det såg ut när Marie för endast sex veckor sedan visade upp tvillingpojkarna för första gången i sociala medier? Då borde du kika i videon nedanför.

Läs också:

Videon avslöjar vilket kön Prins Harry vill att barnet ska bli

Här är de första bilderna på Jocke och Jonnas dotter