Här visar prinsessan Madeleine upp det nya livet i Florida

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, Leonore, Nicolas och Adrienne på Adriennes dop. Madeleine
Prinsessan Madeleine visar upp nya livet i Miami. - Foto: Henrik Montgomery/TT, Mikael Fritzon/TT
Dela på Pinterest
Prinsessan Madeleine lever loppan i Florida tillsammans med familjen. På Instagram visar hon nu upp familjens vardag.

Den svenska sessan Madeleine är minst sagt en riktig globetrotter. För åtta år sedan lämnade hon Sverige för att flytta till New York. Där kom hon även att träffa sin nuvarande man, Chris O'Neill. Det tog fem år innan de till slut beslutade sig för en tillfällig flytt till Sverige innan de några månader sedan bosatte sig i London. 

Prinsessan Madeleine på dottern Adriennes dop i juni 2018. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT.

Men i somras berättade hovet att Prinsessan Madeleine och familjen bestämt sig för att ta sitt pick och pack för att bosätta sig på andra sidan Atlanten ytterligare en gång, nämligen i Miami i USA. Och som vi vet är amerikanare mycket för traditioner och högtider. 

Prinsessan Madeleine och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är inte sena med att anamma och anpassa sig till traditionerna i Florida. På Instagram publicerade hon nämligen en väldigt gullig bild på sig själv och barnen där de visar upp årets Halloween-utklädnader. 

Prinsessan Madeleine visar upp familjens Halloween-utklädnader. Bildkälla: Instagram/princess_madeleine_of_sweden

På bilden ser vi äldsta dottern Leonore vara utklädd till en blandning mellan en gullig sjöjungfru och Sabrina tonårshäxan, Nicolas efterliknade Batman medan minstingen Adrienne bar en pumpadräkt. Och mamma Madeleine? Hon var givetvis utklädd till en katt.

Och redan i söndags visade prinsessan Madeleine upp på Instagram hur familjen firar Halloween i Miami. I ett collage med flera bilder kan vi bland annat se Leonore och lillebrorsan befinna sig på ett pumpafält och när de sitter och poserar för kameran i varsin häxhatt. 

Prinsessan Madeleine och familjen ser minst sagt ut att stråla och ha en underbar vardag i varma Miami. Vi måste erkänna att vi är något avis på dem! 

Har du någonsin undrat hur mycket det kostar att sitta vid samma bord som kungafamiljen? Svaret hittar du i videon nedanför. 

Läs också:

Det här ska Marie Serneholts tvillingar heta – de får kungliga namn

Här är prinsessan Madeleines stilresa – från 1998 till 2017