Ryan Reynolds påstår att Blake Lively varit otrogen – med 20 spöken

Blake Lively och Ryan Reynolds, Blake skrattar
Ryan skämtade om otrohet. - Foto: Charles Sykes/AP/TT
Dela på Pinterest
Ryan har dragit ett skämt om frugan Blakes "dubbelgångare" på Twitter, och det är hysteriskt roligt.

Blake Lively och Ryan Reynolds har redan varit gifta i snart 6 år, men är långt ifrån det där stela paret man helst inte vill sitta bredvid på en restaurang. Att kunna skratta i en relation är viktigt, något som både Blake och Ryan är bra på. Paret har blivit kända för att pranka varandra på sociala medier, och senast ut är det Ryan som har skämtat med sin wifey på Twitter.

Paret är kända för att skämta med varandra. Bildkälla: Charles Sykes/AP/TT

Bilder av en kvinna vid namn Amethyst Realm har på senaste tiden spridits på nätet. Anledningen är att hon påstår sig ha varit otrogen mot sin man med en poltergeist, hookat med typ 20 spöken och lagom till halloween har hon nu även förlovat sig med ett spöke som hon planerar att gifta sig med. 

Att mysa med övernaturliga varelser tillhör ju inte vardagen direkt. Men vad har det här att göra med Blake och Ryan? Jo, Ryan tycker tydligen att den här kvinnan påminner om Blake, varpå han tagit tillfället i akt att skämta med frugan om detta.

Det här la Ryan ut på Twitter:

Här är kvinnan som ser ut som Blake enligt Ryan. Bildkälla: Twitter

New York Post har lagt ut en bild på kvinnan med texten "Kvinnan som har haft sex med 20 spöken är nu förlovad med en ande". Ryan har då Tweetat "Är det SÅHÄR jag får reda på det?". Ryan tycker alltså att den här spökälskande kvinnan ser ut som Blake. Och vi måste ju erkänna att de faktiskt påminner om varandra. Skämtet är riktigt roligt, och vi väntar spänt på vad det skojiga paret hittar på härnäst.

Blake eller spök-kvinnan? Bildkälla: Joel C Ryan/AP/TT

Både Blake och Ryan är flitiga användare av sociala medier, och för ett tag sedan fick Blake en kommentar från någon på Instagram som skrev att hon borde avskeda sin stylist. Men självklart hade Blake ett fyndigt svar, se mer i videon nedan:

Läs mer här:

Så såg stjärnorna i Gossip Girl ut på sina skolfoton

Kim Kardashians attack mot vännerna på Halloween – ber nu om ursäkt