Kim Kardashians attack mot vännerna på Halloween – ber nu om ursäkt

Kim Kardashian i en tv-show, Kim, Kylie och Kendall Jenner på Halloween
Kim Kardashian ber om ursäkt till vänner - Foto: Stella Pictures, Instagram/kimkardashian
Dela på Pinterest
Ingen förstod vad Kim Kardashian var utklädd till på Halloween och då reagerade realitystjärnan.

Halloween har varit runt hörnet och självklart blev det ingen fest utan drama. Kim Kardashian West har varit i ropet igen och denna gången gjorde hon sina följare väldigt besvikna. 

Kim Kardashian firade Halloween i veckan. Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT

Familjen Kardashian slog på stort även i år under Halloween och hela familjen hade flera olika outfits. Men en som stod ut lite mer, eller vi kanske ska säga att den var mer svårtolkad, var Kims. Dagen till ära hade hon klätt ut sig till Pamela Anderson och hennes sällskap, Jonathan Cheban, till Tommy Lee. 

Men några av gästerna på Kendall Jenners halloweenfest kunde inte lista ut vem de försökte efterlikna, något som fick Kim att se rött och uttrycka några otrevliga kommentarer. 

Istället för att skratta bort att de inte kunde se vem hon hade klätt ut sig till så bestämde hon sig för att kalla gästerna på festen för "efterblivna", i en video som hon postade på Instagram story. Hon menade även på att de var för unga för att kunna se att de hade klätt ut sig till Pamela Anderson och Tommy Lee. 

Men att posta en video på Instagram där du säger att dina vänner är "efterblivna" och för unga för att förstå kanske inte var det smartaste draget med tanke på att realitystjärnan har 120 miljoner följare. Vilket Kim också insåg när kommentarer från följare började trilla in.

"Jag vill be om ursäkt för det jag sa i ett nyligen publicerat videoinlägg, det var olämpligt och okänsligt", sa Kim till Page Six

Kim bad om ursäkt efter sitt uttalande. Bildkälla: Stella Pictures

Till Page Six ska Kim även ha sagt att hon försöker lära sig av sina misstag.

"Jag försöker lära mig av mina misstag, och det här är ett sådant tillfälle. Min avsikt är alltid god och i det här fallet blev det fel. Jag är ledsen för det", fortsätter Kim Kardashian West.

Och på tal om Halloween, är du nyfiken på hur andra kändisar såg ut under firandet i veckan? Vi har bland annat listat de gulligaste och läskigaste kostymerna i videon nedan!

Läs också:

Kylie Jenner och Stormi besöker ett pumpafält – och det är urgulligt

Kendall Jenners afro på Vogues fotografering får Instagram att rasa