Isabella Löwengrip klonar sig själv: "ser fram emot att lansera dom"

Isabella Löwengrip klonar sig sjäv - Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Att Isabella Löwengrip lever ett hektiskt liv är ingen nyhet. Nu väljer hon och hennes team att klona entreprenören.

Att driva en av Sveriges största blogg och Instagramkonto, vara en entreprenör med många bollar i luften och samtidigt vara en tvåbarnsmamma är inte det lättaste. Men om det är någon som behärskar det utan några som helst problem så är det Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip lever ett minst sagt hektiskt liv. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Men att sköta allt på egen hand är lite knepigt. Isabellas sociala medier växer så att det knakar, och likaså gör influencerbranschen. På Instagram har hon cirka 450 000 följare och för att uppdatera där samt på bloggen krävs det mer än två händer. 

I Isabellas mediabolag "Löwengrip Invest" har hon 12 anställda som sköter hennes sociala medier och i dagsläget översätts bloggen på fyra olika språk. Det är även dessa personerna som ser till att hennes Instagram och blogg växer.

Isabella jobbar nu med att bygga kloner av sig själv. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Isabella har 150 resdagar om året vilket gör det svårt för henne att vara överallt och hinna med allt som ska hinnas med. Men hon har dock en framtidsspaning på att sociala medier framöver kommer att styras av robotar, och inte minst hennes egna. 

"Jag kan inte vara överallt och därför har vi tagit fram kloner av mig i sociala medier. Så vi sitter just nu med en asiatisk version av mig själv, en spansk och en amerikansk", säger Isabella i podcasten Breakit Daily.

För att underlätta arbetet klonar Isabella sig. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

En digital klon av Isabella ska styra hennes sociala medier och underlätta hennes dagliga arbeten. Därför jobbar hon och hennes team nu med att ta fram all data, historik och vad folk har gillat under hennes 13 år i branschen för att sedan komprimera så att det ska kunna användas i framtiden när hennes avatarkonton är skapade.  

"Min framtidsspaning är att om några år fram kommer det inte spela någon roll om det man ser i sitt flöde är på riktigt eller inte, människa eller robot – så länge som flödet inspirerar. Jag har en stor vision kring mina kloner och jag ser fram emot att lansera dom", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Och för bara någon vecka sedan fyllde entreprenören 28 år vilket firades ordentligt. Vi kan minst sagt säga att bloggdrottningens födelsedagspresent från pojkvännen får oss alla att bli gröna av avund. Nyfiken på vad hon fick? Kolla då i videon nedan.

Läs också: 

Ryan Reynolds påstår att Blake Lively varit otrogen – med 20 spöken

Kenza har gått från brunett till blondin – se före- och efterbilderna