Här är Demi Lovatos första Instagrambild efter överdosen

Demi Lovato
Demi Lovatos första Instagrambild sedan hon överdoserade - Foto: Richard Shotwell/AP/TT, Instagram/ddlovato
Dela på Pinterest
Demi Lovato har blivit behandlad för alkohol- och drogmissbruk. Nu publicerar hon sin första bild på Instagram efter rehab.

Det var i slutet på juli som Disney-stjärnan Demi Lovato hittades medvetslös i sin lägenhet i Hollywood Hills. Demi har länge kämpat med missbruk och har varit öppen med det i bland annat hennes låttexter.

Demi var nykter från alkohol och droger från 2012 fram till 2018, men i somras föll hon tillbaka i gamla mönster. Efter drogöverdosen som var nära att kosta stjärnans liv hamnade hon på en beroendeklinik i Chicago. 

Demi Lovato har behandlat på klinik efter överdos. Bildkälla: Richard Shotwell/AP/TT

Under tiden som Demi har varit inlagd på rehab så har hennes Instagramkonto ekat tomt, och hennes senaste bild var publicerad samma dag som hon överdoserade. Men efter tre månader på kliniken kan Demi fira 90 dagar som nykter och hon är åter hemma i Hollywood Hills.

I USA pågår det just nu även ett mellanårsval där amerikanerna får möjlighet att rösta på hur de tycker att den nuvarande presidenten har skött landet under sin mandatperiod. Det är många kändisar på sociala medier som stolt visar upp att de har gjort sin plikt och röstat, och samtidigt uppmanar de följare som har möjlighet till det att gå och rösta. 

Och det var även igår som Demi bröt tystnaden på Instagram genom att publicera en bild på Instagram från när hon varit och röstat.

Demi Lovato postar sin första bild på Instagram sedan överdosen. Bildkälla: Instagram/ddlovato

"Jag är så tacksam att jag är hemma i tid för att rösta! En röst kan göra skillnad, så se till att din röst hörs! Gå nu och #rösta", skrev Demi Lovato till Instagrambilden som hon publicerade igår.

Vi är glada över nyheten att Demi mår bra efter allt som har hänt!

Vill du veta mer om vad som hände Demi när hon tog överdosen och hur hon bröt tystnaden efter den? Kika då i videon nedan.

Läs också:

Nu rasar folk mot Demi Lovatos nya tatuering

Här är läppmasken som ger dig mjuka läppar på nolltid