Här är läppmasken som ger dig mjuka läppar på nolltid

En bild på läppar med läppglans.
Modette har testat den bästa produkten mot torra läppar. - Foto: Modetteloves
Dela på Pinterest
Clinique pep-start läppmask är utan tvekan den bästa produkten mot torra läppar i vinter. Modettes redaktion guidar dig till de bästa produkterna i vinter med #Modetteloves.

Har du också letat länge efter den ulltimata produkten för torra och nariga läppar som alltid kommer så här till vintern? Vi har sökt länge och grävt ordentligt efter den bästa läpp-produkten och nu äntligen har vi funnit Clinique pep-start pout restoring mask.

Det är inte ett vanligt läppcerat, utan det är ett läppglans, ett cerat och en mask i ett. Helt beroende på hur du använder det.

Denna återfuktande läppmask från Clinique är ett måste i vinter.

Färgen är transparent men med en liten liten ton av rosa så du får ett fräscht glow. Så den är perfekt att använda som ett gloss, samtidigt som det är diskret om du bara vill använda det som ett cerat.

Om du vill ha en intensivare behandling som återfuktar på djupet så kan du applicera masken på kvällen innan du går och lägger dig, och sen sova med den under natten.


Ett extra bra tips är att använda en peeling eller skrubba läpparna försiktigt med en varm handduk för att få bort fnasiga och döda hudavlagringar innan du applicerar masken.

Modettes chefredaktör Lisa Billinger har använt läppmasken i ett år och den är alltid med i handväskan.

– Jag har testat det mesta från budget till lyx och detta är den absolut bästa produkten mot mina torra läppar. Den är lite lyxigare, priset ligger på ca 200 kronor och jag är verkligen inte den som gärna slänger dyra pengar på skönhetsprodukter i onödan. Men den här masken är värd varenda krona och den är alltid med i väskan, säger Lisa Billinger.

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!