Så mycket omsätter Isabella Löwengrips sociala kanaler i månaden

Isabella Löwengrip
Så mycket tjänar Isabella Löwengrip på bloggen. - Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip berättar nu på bloggen hur mycket hon omsätter i månaden – och det är en del.

Det var för nästan 13 år sedan som Isabella Löwengrip började att blogga under namnet "Blondinbella", då endast 14 år gammal. Redan under den tiden drog hon in stora summor på bloggandet och det var det som kom att bli startskottet på hennes karriär. 

Idag är Isabella en av Sveriges största influencer och hon har tidigare utsetts till en av näringslivets mäktigaste kvinnor. Men hon driver ju inte bara en av landets största bloggar, hon öppnar även bolag till höger och vänster som hon investerar i. 

Isabella avslöjar vad hon tjänar i månaden. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I ett blogginlägg avslöjar hon nu vad hennes sociala kanaler omsätter i månaden – och det är minst sagt en stor utveckling i jämförelse med för 14 år sedan.

"Förresten, jag vet inte om ni minns men förut (under många år) hade jag intäkter på 500 000 kronor i månaden på bloggen, visst är det häftigt hur vi har kunnat öka intäkterna till 1.5-2 miljoner i månaden istället? Som vi har kämpat", skriver Isabella.

Dock har det inte varit en enkel resa. Isabella menar även på att hennes mediabolag "Löwengrip Invest" har varit ute på hal is under årens gång – och framförallt när de valde att lämna United Influencers.

Isabella i sitt nya hus på Lidingö. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Löwengrip Invest hade kunnat gå i konkurs då men vi vände skutan. Helt. Simon gjorde ett fantastiskt jobb. Dock är det så klart inte samma vinst eftersom jag har anställt fler", skriver hon.

Bloggdrottningen har även startat om på en ny kula när det kommer till hennes hem då hon och barnen Gillis och Sally precis flyttat in i en lyxlya ute på Lidingö. Och det verkar som att det är tack vare bloggen som hon hade råd att köpa huset. 

"Men jag är stolt över att mina kanaler ger människor jobb och att jag kunnat köpa detta fantastiska hus efter 13 år av bloggande", avslutar hon inlägget. 

Att Isabella lever ett hektiskt liv är ingen nyhet, och ett av hennes projekt för tillfället är att klona sig själv. Nyfiken på hur entreprenören tänker klona sig? Kolla då i videon nedanför.

Läs också: 

5 lediga jobb inom sociala medier som du borde söka direkt

Så mycket kostade Isabella Löwengrips födelsedagspresent från Hampus