Så mycket kostade Isabella Löwengrips födelsedagspresent från Hampus

Isabella Löwngrip blir överraskad med frukost, Hampus Jarlbo och Isabella Löwngrip i Paris.
Isabella Löwengrip överraskades med en dyr födelsedagspresent av pojkvännen Hampus Jarlbo. - Foto: Instagram/isabellalowengrip
Dela på Pinterest
I helgen firade Isabella Löwengrip sin födelsedag med pompa och ståt. Och födelsedagspresenten från pojkvännen Hampus var allt och lite till.

Igår fyllde Isabella "Blondinbella" Löwengrip 28 år vilket har firats i dagarna två denna helg. Det var när Isabella var inställd på att hon skulle äta en mindre födelsedagslunch som hennes 20 närmsta vänner samlats för att överraska henne. 

Isabella Löwengrip firades med en överraskningsfest på sin födelsedag. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Isabella har länge varit öppen i bloggen om att hon som barn blev mobbad och att hon aldrig riktigt passat in någonstans. Så när vännerna överraskade entreprenören var det en minst sagt rörd och tacksam Isabella som stod där. 

"Varför ska det behöva ta år att förstå att dom finns kvar där? Att de inte lämnar mig och att de faktiskt tycker om mig", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Dock var det inte bara vännerna som överraskade Isabella, även pojkvännen Hampus Jarlbo gjorde det med en unik födelsedagspresent. 

Kärleksparet spenderade lördagsnatten på ett lyxigt hotell där de åt middag och satt och pratade enda in på småtimmarna. När födelsedagsbarnet vaknade på söndagen väntade nästa stora överraskning och chock.

Födelsedagsfrukosten som Isabella Löwengrip fick. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

När Isabella kom ut från badrummet möttes hon av enorma ballonger överallt i hotellrummet, en vackert uppdukad frukost och en stor bukett med rosor. 

Trots den fint uppdukade frukosten så var det inte den som Isabella häpnade mest över. Det var nämligen Hampus present som tog all uppmärksamhet. Till flickvännen hade han köpt en klocka från Patek Philippe där han på baksidan graverat "För nuet vi delar, H.". 

Av pojkvännen Hampus fick Isabella en klocka från Patek Philippe. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Det var en minst sagt lyxig och dyr födelsedagspresent som Isabella fick av pojkvännen. Enligt flera sajter går klockan på omkring 100 000 kronor, och antagligen kostade den lite extra med tanke på graveringen. Ingen illa födelsedagspresent må vi säga, och beskrivningen på klockan passar verkligen in på Isabella, då den är dedikerad till den moderna och aktiva kvinnan.

Det är mycket som händer i Isabellas liv just nu, i förra veckan berättade hon att hon kommer styra en halloweenfest på ett stort slott där 150 gäster är bjudna. Och i början av november flyttar bloggdrottningen in i sin nya villa som kostade 30 miljoner. Om du är nyfiken på hennes nuvarande hus borde du kolla i videon nedan. 

Läs också: 

Isabella "Blondinbella" Löwengrip – så mycket tjänar hon

Därför snackar alla om redigeringen i Johannaeolssons bild från Paris