Lovisa Wallin hyllas efter magbilden en vecka efter kejsarsnittet

Till vänster en gravid Lovisa Wallin, till höger Lovisa tillsammans med den nyfödde sonen.
Lovisa Wallin hyllas efter magbilden - Foto: Bildkälla: Instagram/lojsanwallin, Lovisa Wallin
Dela på Pinterest
För en vecka sedan välkomnade influencern Lovisa Wallin sitt första barn till världen. Nu visar hon upp hur kroppen och ärret på magen ser ut efter kejsarsnittet.

Det var under midsommar detta året som influencern Lovisa Wallin gjorde det officiellt att hon och pojkvännen Buster väntade sitt första barn.

Under tidens gång har hon bloggat om graviditeten och de förväntningar som hon har inför livet som mamma. Den 5 november föddes sonen och nu, en vecka efter kejsarsnittet, har Lovisa publicerat bilder på bloggen på hur magen och ärret ser ut, vilket hon nu hyllas och får mycket kärlek för. 

Lovisa Wallin några dagar innan hon födde sonen. Bildkälla: Instagram/lojsanwallin

"Det känns läskigt, men samtidigt vet jag att det kan hjälpa andra och det känns viktigare. Jag vill visa andra att ingen är perfekt. Många har trott att min mage blev helt platt efter kejsarsnittet på grund av att den inte syns med kläder på och då är bloggen mitt sätt att kanalisera verkligheten", skriver Lovisa till Modette.

Att det skulle bli kejsarsnitt var ingen självklarhet för Lovisa, utan det var först för några veckor sedan som hon fick veta att det var det som gällde. Detta efter att dem hade svårt för att vända sonen i magen. 

Lovisas mage en vecka efter kejsarsnittet. Bildkälla: Lovisa Wallin

Fanns det något du inte visste om kejsarsnitt, som du önskar att någon som gått igenom det hade berättat för dig?

"Egentligen inte, jag fick rätt info dock hade jag önskat att jag tagit det mer seriöst. Jag tänkte "det där klarar jag lätt" och trodde absolut inte att varken operationen skulle vara så obehaglig eller att läkningen efter skulle vara så viktig. Jag var rätt naiv och trodde helt enkelt inte att jag skulle bli så begränsad utan tänkte att jag skulle må bra", skriver Lovisa till Modette.

Lovisa visar upp ärret efter kejsarsnittet. Bildkälla: Lovisa Wallin

Lovisa passade även på att ge tips till blivande mammor som ska föda med kejsarsnitt.

"Upplevelsen har absolut varit en av dom finaste men också väldigt jobbig för mig. Skulle väl vilja säga till mammor som ska gå igenom kejsarsnitt är att ta all hjälp ni kan få. Med tvätt, städning, mat och så vidare", skriver hon till Modette.

Lovisa passar på att ge blivande mammor sitt bästa tips. Bildkälla: Lovisa Wallin

Lovisa har minst sagt hyllats av sina följare efter att hon lagt upp bilderna på magen och ärret, då hon har blivit överröst med kärlek på bloggen och Instagram. 

Läs hela Lovisas inlägg här!

Om du är nyfiken på fler gravida bloggare så borde du kika i videon nedanför.

Läs också:

11 tidiga tecken på att du är gravid

Här är de 10 mest populära namnen – inom de närmsta tio åren