5 saker du måste veta om Susanna Karlsson i "Bonde söker fru" 2018

Till höger är en gruppbild på alla bönder från Bonde söker fru 2018. Till vänster är en bild på bonden Susanna Karlsson.
Susanna Karlsson i Bonde söker fru 2018. - Foto: Stefan Nilsson / TT
Dela på Pinterest
I succé programmet bonde söker fru 2018 så letar bonden Susanna Karlsson efter kärleken i TV. Se allt du måste veta om henne här!

1. Hur gammal är Susanna Karlsson?

Bonden Susanna som nu söker efter kärleken i bonde söker fru föddes 1990 och är 28 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 7 september.

2. Var ligger Susannas gård?

Susannas gård ligger i Valdemarsvik några timmar nedanför Stockholm i landskapet Östergötland samt Småland. Gården som Susanna bor på heter Stjärnebergs Gård. Det är en stor fin gård med massor av kossor men också en landningsbana och ett eget plan.

3. Vilken sorts bonde är Susanna?

Susanna är en mjölkbonde som jobbar på en gård med cirka 120 kossor. Hon jobbar halvtid på gården som hon också bor på, men bonde är inte hennes enda kall i livet. 

När hon inte är på gården så frilansar hon även som showartist i Norrköping. Där uppträder hon på scenen i rampljuset på uppsättningar av olika slag. Dans har alltid varit en stor del av Susannas liv och i ett av avsnitten får hennes brevskrivare försöka lära sig koreografin till Beyoncés hitlåt "Single ladies".

Susanna Karlsson söker kärleken i Bonde söker fru 2018. Bildkälla: Stefan Nilsson/TT

4. Vad heter på Susanna Karlsson på sociala medier?

Susanna är flitig med att uppdatera sina sociala medier med allt från livet som bonde till små glimtar från programmet med hennes egna kommentarer. På Instagram hittar du henne under namnet @Showbonden. Där har hon ca 4,8 tusen följare och är en av de mest populära bönderna på Instagram.

5. Vilka dejtar hon i Bonde söker fru 2018?

Susanna fick in väldigt många brev när hon avslöjades som en av de bönder som söker kärleken i Bonde söker fru 2018. Men nu är det bara två killar kvar i programmet som Susanna nu måste välja en av. De heter Jim och Hannes och det är inte ett lätt beslut som väntar Susanna!

Susanna är inte den enda bonden i årets upplaga av Bonde söker fru. En annan deltagare som blivit väldigt populär hos tittarna är Bonden Erik Nilsson. Se allt ni måste veta om honom i videon nedanför.

Mer:

8 saker du måste veta om Erik Nilsson i Bonde söker fru 2018