6 saker du måste veta om Simon Ohlsson i "Bonde söker fru" 2018

Simon Ohlsson är en av deltagarna i "Bonde söker fru" 2018. - Foto: Stefan Nilsson/TT
Dela på Pinterest
Simon Ohlsson är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2018. Här är allt du någonsin velat veta om honom.

1. Hur gammal är Simon?

Simon är en av de fyra deltagarna som drömmer om att hitta kärleken i årets säsong av "Bonde söker fru". Han har varit tydlig med att han längtar efter fru och barn, och därför ska "Bonde söker fru" hjälpa honom att hitta den stora kärleken som han drömmer om. Simon är 26 år gammal och firar sin födelsedag den 12 februari. Året som han föddes på var 1992. 

Simon Ohlsson är en mjölkbonde från Öland. Bildkälla: Stefan Nilsson/TT

2. Var han är ifrån och var bor han nu?

Simon kommer från Övre Ålebäck på Öland och än idag bor han kvar på ön där han har sin gård i Gårdby.

3. Vad jobbar Simon med?

Han är mjölkbonden som kom att få många tjejers hjärtan att klappa när han presenterades som en av årets bönder i "Bonde Söker Fru". Simon har tagit över föräldragården på Öland och trivs med jobbet som bonde.

4. Hur lång är Simon?

Simon är väldigt lång, han är nämligen 191 centimeter. 

Simon tillsammans med de övriga bönderna. Bildkälla: Stefan Nilsson/TT

5. Hur kommer det sig att han sökte till programmet?

Trots att han längtar efter den stora kärleken och någon att dela gården med så var det faktiskt inte han själv som sökte till programmet. Det var nämligen två av hans vänner som hade anmält honom efter att de hade skämtat om det. Han var fast beslutsam om att han inte skulle anmäla sig. 

Men vid jul förra året kom det ett samtal från TV4 att de ville ha med honom i årets "Bonde söker fru". Och det var en minst sagt tveksam bonde då han inte kände sig säker med alla kameror . Men slutligen kände han att han inte hade något att förlora på det. 

6. Hur ser Simons tidigare relationer ut?

Enligt Hänt är Simon den enda av årets bönder som inte tidigare har haft något förhållande. Han har dejtat lite tidigare men har menat på att det inte är det lättaste att försöka finna sitt livs kärlek samtidigt som han sköter en gård.

"Det tog många år innan jag ville binda mig och dela livet med någon annan. Det känns som att jag är mer redo nu än innan", sa Simon till Hänt

Är du nyfiken på att veta mer om säsongens enda kvinnliga bonde? Se allt du behöver veta om Susanna Karlsson i videon nedanför.

Läs också: 

8 saker du måste veta om Erik Nilsson i "Bonde Söker Fru" 2018