Listan över de mest populära Youtube-klippen 2018

Populäraste Youtubeklippen 2018 i Sverige.
Här är listan över de mest spelade klippen i Sverige 2018 på Youtube. - Foto: Unsplash / Jocke och Jonna Lundell
Dela på Pinterest
De här klippen på Youtube fick flest spelningar under hela 2018. Se hela listan över Sveriges mest populära klipp på youtube här.

2018 börjar lida mot sitt slut och nu har google sammanställt en lista över de mest populära klippen på Youtube som vi svenskar spelat flest gånger. Och vi har samlat topplistan här som du kan se igenom om du har tråkigt en kväll.

Plats nummer 10: Do You Hear "Yanny" or "Laurel"? (SOLVED with SCIENCE)

"Yanny" eller "Laurel" var frågan på allas läppar i början av 2018. Det rådde delade meningar och ljudklippet förvirrade hela världen. Titta på klippet igen och avgör själv vad du hör, Yanny eller Laurel?

Plats nummer 9: Walmart Yodeling kid

En ung kille filmades medan han jodlade bland mathyllorna i den stora amerikanska matbutiken Walmart. Klippet gick viralt, han fick en egen meme och det slutade med att han fick uppträda på Coachella. Med andra ord, du får inte missa klippet som blev årets snackis.

Plats nummer 8: Chris Kläffords hyllningssång till Avicii – Nyhetsmorgon

Sverige skakades i april 2018 då Tim "Avicii" Bergling gick ur tiden. Därför är det inte konstigt att ett av Sveriges mest spelade klipp på Youtube var en hyllning till honom.

Plats nummer 7: IJustWantToBeCool – TALANG PARODI

Det är inte bara uppträdanden från programmet Talang som är populärt på Youtube. IJustWantToBeCool gjorde en parodi på Talang som fått över 1 miljon spelningar på Youtube.

Plats nummer 6: IJustWantToBeCool – KÄMPA SVERIGE! (VM-LÅT 2018)

IJustWantToBeCool gjorde det igen och nu tar de plats nummer sex på listan över de mest spelade Youtubeklippen med sin VM-låt "KÄMPA SVERIGE!".

Plats nummer 5: Jocke & Jonna – JONNA ÄR GRAVID

Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell har också en video som är med och toppar listorna. Videon där de avslöjar att Jonna är gravid har fått nästan 2 miljoner spelningar och är därmed Sveriges femte mest spelade klipp.

Plats nummer 4: PewDiePie – Hej Monika Remix by Party In the Backyard

Världens största Youtuber, PewDiePie, som också är svensk har såklart en video med på listan och det är ett klipp där han gör en remix på den gamla hitlåten "Hej Monika".

Plats nummer 3: Bröderna Norberg - Daniel och Emil – MELODIFESTIVALEN 2018 PARODI – Andra chansen

Ytterligare en parodi kom med på denna lista. Det tredje mest spelade klippet på Youtube är en parodi på Mello av Bröderna Norberg. Deras klipp har fått över 3 miljoner visningar.

Plats nummer 2: Matinbum – "Sämst På Fortnite" – Parodi av Katy Perry's Firework (Musikvideo)

Det näst mest spelade klippet på Youtube bland svenskarna är en låt skriven av Youtubern Matinbum. Låten är en parodi på Katy Perry's låt Firework, men texten som skrivits av Matinbum handlar om att vara "Sämst på Fortnite". Videon har fått 4,5 miljoner spelningar och är därmed tvåa på denna lista över de mest populära klippen på Youtube i Sverige.

Plats nummer 1: Femårige Osman rappar i Talang 2018

Det mest populära klippet på Youtube 2018 i Sverige är en video på femårige Osman som fick allas hjärtan att smälta. Klippet har fått 6,5 miljoner spelningar. Om du vill se om Osman klarade sig vidare i talang däremot så får du kolla in klippet.

Har du koll på vilka konton som är allra störst på Youtube? Kolla in videon nedanför och se vilka som är allra störst på Youtube och ja, det finns en svensk med på listan!

Mer:

Vilka stora nyhetshändelser från 2018 minns du? Testa här!