7 nyårslöften som du och din partner borde ha för 2023

Nyårslöfte, relation, förhållande
Här är nyårlöften som du och din partner borde ha 2020. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Inte satt några nyårslöften inför året? Här är tips på några som du och din partner borde ha tillsammans år 2023!

1. Att ni ska lära er något nytt tillsammans

Låt 2023 vara året då du och din partner lär er något nytt tillsammans! Gå på en matlagningskurs, målarkurs eller varför inte träna någon ny träningsform ihop? 

2. Vara mer i nuet och lägg ifrån mobilerna

När man varit ett par ett längre tag är det lätt hänt att man spenderar mer tid med sin telefon än med sin faktiska partner. Därför bör ni ha som mål att lägga ifrån era mobiler under tiden som ni umgås och vara mer i nuet med varandra. Vi lovar att ni kommer vara tacksamma för detta längre fram!

3. Ge varandra mer komplimanger

Vem tycker inte om att få komplimanger? Ha som nyårslöfte att bli bättre på att berömma och ge varandra fler komplimanger. Det kommer göra att ni uppskattar varandra mer. Tänk att vissa personer har förmågan att vända en dålig dag till en bra genom en enda komplimang!

Ge varandra mer komplimanger i vardagen. Bildkälla: Unsplash

4. Prova något nytt i sovrummet

Fasen där ni är nykära kommer tyvärr någon gång att gå över och då lär ni hamna i rutiner (och under denna tiden kan vissa saker inte bli en prioritet). Om ni har hamnat i facket där ni inte har lika mycket sex som förr, kan ni ha som nyårslöfte att prova något nytt i sovrummet!

5. Släpp det förflutna

Har ni haft ett kämpigt förflutet som fortfarande hänger över er som ett grått regnmoln? Låt 2023 bli året då ni drar ett streck, släpper det förflutna och går vidare. Njut av tiden ni har ihop istället för att haka upp er på småsaker som hände för ett år sedan. Ingen blir lyckligare av blicka tillbaka i backspegeln. 

Släpp det förflutna och blicka framåt. Bildkälla: Unsplash

6. Kommunicera mer och bättre

Det är skillnad på att prata och kommunicera. I ett förhållande är kommunikation A och O. Om du inte tycker om något som din partner gör i sängen eller om du inte tycker att det hen sa till dig inför hens vänner var schysst så berätta det! En relation där det inte finns någon som helst kommunikation kommer inte hålla i slutändan.

7. Ha kul ihop

Kanske det viktigaste nyårslöftet av dem alla – se till att ha kul ihop! Gå ut, ha date nights, häng med kompisar och upptäck nya saker ihop. Gör sådant som ni blir glada av och som får er att bli kära i er partner, om och om igen! 

4 tecken på att du har hittat ditt livs kärlek

9 saker du vill veta om din partner – men inte vågar fråga