Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 nyårslöften som du och din partner borde ha 2019

Dela på Pinterest
Ett nytt år är snart runt hörnet och det finns några nyårslöften som du och din partner borde ha 2019.

1. Att ni ska lära er något nytt tillsammans

Låt 2019 vara året då du och din partner lär er något nytt tillsammans, om det så är att ni går någon matlagningskurs, målarkurs eller varför inte tränar någon ny träningsform ihop. Om ni känner att att det kommer ta får mycket av er tid så kan ni åtminstone skaffa ett, eller flera, gemensamma intressen. Som exempel kan ni börja träna ihop en eller flera gånger i vecka. Ni kommer inte bara lära er något nytt och utveckla nya intressen utan ni kommer även lära känna varandra bättre.

Par som lagar mat
Ha som mål att ni ska göra mer saker ihop 2019. Bildkälla: Unsplash

2. Vara mer i nuet och lägg ifrån era mobiler

När man varit ett par ett längre tag är det lätt hänt att man spenderar mer tid med sin telefon än med sin faktiska partner. Därför bör ni ha som mål 2019 att lägga ifrån era mobiler under tiden som ni umgås och vara mer i nuet med varandra. Vi lovar att ni kommer vara tacksamma för detta längre fram!

3. Ge varandra mer komplimanger

Vem tycker inte om att få komplimanger? Ha som nyårslöfte att bli bättre på att berömma och ge varandra fler komplimanger. Dels tror vi att ni kan komma att bli kära på nytt men även börja uppskatta varandra mer. Tänk att vissa personer har förmågan att vända en dålig dag till en bra genom en enda komplimang. 

Bli bättre på att ge varandra komplimanger
Ge varandra mer komplimanger i vardagen. Bildkälla: Unsplash

4. Prova något nytt i sovrummet

Fasen där ni är nykära kommer tyvärr någon gång att gå över och då lär ni hamna i rutiner. Och under denna tiden kan vissa saker inte bli en prioritet, när ni var nykära hade ni kanske sex varje dag medan ni nu endast har det några enstaka gånger i veckan. Om ni har hamnat i facket där ni inte har lika mycket sex som förr, så bör ni ha som nyårslöfte att prova något nytt i sovrummet. Till exempel kan ni liva upp sexlivet med sexleksaker som passar er båda. Vi lovar att ni kommer bli nykära ytterligare en gång.

5. Släpp det förflutna

Har ni haft ett kämpigt förflutet som fortfarande hänger över er som ett grått regnmoln? Låt 2019 bli året då ni drar ett streck, släpper det förflutna och går vidare. Njut av tiden ni har ihop istället för att haka upp er på småsaker som hände för ett år sedan. Ingen blir lyckligare av blicka tillbaka i backspegeln. 

Släpp ert förflutna
Släpp det förflutna och blicka framåt. Bildkälla: Unsplash

6. Kommunicera mer och bättre

Det är skillnad på att prata och kommunicera. I ett förhållande är kommunikation A och O, om du inte tycker om något som din partner gör i sängen eller om du inte tycker att det hen sa till dig inför hens vänner var schysst så berätta det för hen. En relation där det inte finns någon som helst kommunikation kommer inte hålla i slutändan.

7. Ha kul ihop

Kanske det viktigaste nyårslöftet av dem alla – se till att ha kul ihop! Gå ut och festa, ha date nights, häng med kompisar och res ihop. Gör sådant som ni blir glada av och som får er att bli kära i er partner om och om igen! 

Och det är faktiskt inte bara du och din partner som borde ha mål och löften, givetvis borde du själv också sätta några nyårslöften inför 2019. Se vilka som kommer ge dig ett framgångsrikt år i videon nedanför.

Läs också:

4 skönhetstrender som kommer vara populära under julen

Glöm paljetter – här är modetrenden alla vill ha på nyår