Wahlgrens Värld säsong 5: Då är det premiär

Bilden är ett montage med två bilder på Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Wahlgrens Värld säsong 5 har premiär den 17 januari. - Foto: Kanal 5 & Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Efter ett upphåll på flera veckor så är äntligen Wahlgrens Värld tillbaka. Se när säsong 5 har premiär på Modette.se!

Wahlgrens Värld är snart tillbaka i rutan för säsong 5. Den 17 januari har säsong fem premiär och vi kan knappt bärga oss.

I en video på Bianca Ingrossos Instagram avslöjar hon premiärdatumet och ger oss en tjuvkik på vad vi kan vänta oss av säsong fem som bjuder på både skratt och tårar.

Det första avsnittet någonsin av Wahlgrens Värld släpptes den 6 oktober 2016. Det innebär att vi nu har fått följa familjen i nästan 2,5 år – och mer lär det bli.

Under den förra säsongen fick vi följa med på Christina Schollins 80-årsfest och se hur det gick när Bianca Ingrosso och pojkvännen Philippe flyttade ihop efter flera år av distansförhållande.

I klippet inför den nya säsongen så pratas det om att Theo börjar växa upp. Sen bjuds det även på tårar, skratt och snack om sex.

Bildkälla: Kanal5/Whalgrens Värld.

Inspelningen av den nya säsongen har pågått en längre tid, just nu är familjen i Thailand och kamerateamet är såklart med dem. Om deras resa dyker upp i säsong 5, eller om vi tvingas vänta till en sjätte säsong återstår att se.

Säsong 1: 6 oktober till 15 oktober 2016.

Säsong 2: 7 september till 14 december 2017.

Säsong 3: 15 februari till 3 maj 2018.

Säsong 4: 23 augusti till 29 november.

Säsong 5: Premiär 17 januari

Programmet sänds på Kanal 5 och du kan titta online på D-play.

Programmet är såklart en stor inkomst för medlemmarna i familjen. Men Bianca Ingrosso tjänar också stora pengar på sina sociala kanaler som Instagram, Youtube och Bloggen. Se hur mycket pengar hon tjänar i videon nedanför.

Mer:

Så mycket tjänar Bianca Ingrosso