Slut mellan Bianca och Phillipe enligt fansen – nu ger Bianca svar på tal

Dela på Pinterest
Bianca har inte nämnt Phillipe mycket på sina sociala medier under den senaste tiden, och nu har en viss detalj i Biancas blogg fått läsarna att undra om paret gjort slut.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kan vara ett av Sveriges snyggaste par. Men nu misstänker läsare till Bianca att dom har gjort slut. Paret träffades första gången redan som tonåringar i Marbella, men ingenting hände mellan dem då. Istället ska Phillipe ha hånglat med Biancas vänner, har hon berättat i Tv-serien "Wahlgrens värld". 

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men ungefär två år senare träffades de igen under en utekväll i Stockholm, som slutade med att dom gick hem med varandra och efter det blev de så småning om ett par. Men förhållandet har inte alltid varit en dans på rosor. Bianca har tidigare berättat i podden "Tankar med" av Daniel Redgert, att Phillipe har dumpat henne två gånger. Första gången var 2014 och andra gången i januari 2017, då Phillipe avslutade relationen på grund av att han inte hade några känslor kvar för henne. 

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men till sommaren återförenades paret igen och från att ha haft flera år av distansförhållande har de nu äntligen flyttat ihop. Dock är inget förhållande perfekt och Bianca har berättat att det nya sambolivet har gjort att det har uppstått en hel del bråk som hon inte var beredd på. Dessutom har hon inte nämnt Phillipe i bloggen speciellt mycket på senaste tiden. Bianca bloggade för några dagar sedan om brorsan Benjamin Ingrossos releasefest. Det verkade inte som att Phillipe närvarade under kvällen vilket fick många fans att påstå bland kommentarerna att paret skulle ha gjort slut.

Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Undrar var Phillipe håller hus?" har någon kommenterat. 

"Man förstår ju att dom gjort slut. Hon har ju lagt upp bilder på alla andra i familjen förutom Phillipe", skriver en annan. 

"Det är slut och han har flyttat till Göteborg. Inte svårt att missa", skriver en tredje läsare. 

Bianca har gett svar på tal i kommentarsfältet, där hon avfärdar ryktena. 

"Det är inte slut men tack för att du tar dig friheten att döma", svarar Bianca. 

I hennes senaste blogginlägg har Bianca skrivit att hon och Phillipe hade djupa samtal i soffan i fredagsnatt, så att han skulle ha dumpat Bianca och flyttat till Göteborg verkar alltså inte stämma. 

Läs mer här:

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso

Bianca ingrosso om adoptionsplanerna och hur många barn hon vill ha