Nytt rekord på Instagram – här är bilden med flest likes

Instagram, like, Kylie Jenner
En ny bild har slagit like-rekord. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
I raketfart knuffade den ner Kylie Jenners Instagram-bild. Nu har den mest otippade bilden slagit like-rekord och fått över 25 miljoner likes. Här är bilden som alla pratar om.

Det var när Kylie Jenner postade en bild på hennes nyfödda dotter Stormi Webster som hon slog rekord på Instagram. Hon har sedan dess haft den mest likade bilden – ända tills nu. Det är nämligen en helt ny bild som har slagit stort och fått över 25 miljoner likes världen över.

Vem slår Kylie Jenner kanske du tänker? Det var ingen mindre än Instagram-kontot @world_record_egg som tog sakerna i egna händer och tog initiativet till utmaningen (med en lite annorlunda och otippad bild...) På Instagram skriver avsändaren:

”Låt oss sätta ett nytt världsrekord och få den mest gillade bilden på Instagram. Då slår vi det nuvarande rekordet som Kylie Jenner (18 miljoner likes) har. Vi kör!”

Kylie Jenner hade like-rekord innan bilden på ägget knep förstaplatsen. Foto: Instagram/ kyliejenner

Flera likes rullade in – och det gick i raketfart. Enligt sajten Buzzfeed fick bilden nämligen uppåt en miljon likes i timmen! De hörde också av sig för att ta reda på vem avsändaren var – och svaret de fick var riktigt oväntat! Det var nämligen den brittiska kycklingen Henrietta som drev kontot och ville posta sitt ägg, även kallat Eugene. 

"Jag såg en utmaning till att slå det, det var inget personligt", säger avsändaren bakom Instagram-kontot.

Nu har äggbilden över 25 miljoner likes. Foto: Instagram/ world_record_egg

När bilden med ägget hade slagit Kylie Jenners rekord gav hon ett svar till alla sina följare. I en Snapchat-film skriver hon "Take that little egg" medan hon steker det på den varma trottoaren.  

Om någon lyckas slå like-rekordet på äggbilden på Instagram återstår att se, till dess håller vi utkik!

Strävar du också efter att få mycket likes och kommentarer? I videon avslöjar vi bloggarnas knep för att växa och få fler likes på Instagram.


Läs också: Råkat gilla en bild på Instagram? Så här döljer du det