Här är bion där du får ta med hunden – och dricka obegränsat med vin

Här är bion där du får ta med din hund! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Se hit alla hundägare! Nu kan du gå på bio och ta med din hund samtidigt som du får dricka obegränsat med vin. Kan det ens bli bättre?

Okej, hör här! Nu finns det en biograf där du får ta med hunden och dricka hur mycket vin du vill. Det är biografen K9 Cinemas belägen i Texas som erbjuder just detta – och vi kan gissa att biljetterna är populära.

När du köper en vuxenbiljett ingår alltså en biljett för din lilla pälsvän och du får även dricka obegränsat med vin. Vill du däremot ha med två hundar kan du köpa en extra biljett kallad "pup ticket". Snacks tillhör också bioupplevelsen – vilket personerna bakom idén såklart har tänkt på. Något gott att köpa finns därför både till människan och hunden. 

På biografens hemsida står det att de håller på att prova att ha en "överraskningsshow". När du går till bion har du med andra ord ingen aning om vad som kommer visas, det blir helt enkelt en "suprise"! 

En hundbiljett tack! Foto: Instagram/_thebarkinglot_

För hundägare och djurvänner måste detta vara en dröm, eller vad säger du? Den enda nackdelen är dock att bioupplevelsen är en bit bort, men har vi vägarna förbi skulle vi inte tveka.

Biografen hittar du i Texas, USA. Foto: Instagram p_cat91

Att gå på bio är perfekt för dejtkvällen. Vill du komma undan att betala? Styr en biokväll hemma och fixa mysstämningen med popcorn, god dryck och en bra film. Vill du istället hitta på något nytt? I videon får du hela 38 tips på roliga, och framför allt billiga dejter! 

Se också: Sex efterlängtade filmer som har biopremiär 2019