Sex efterlängtade filmer som har biopremiär 2019

Ett bildkollage med filmer som har biopremiär 2019.
Populära filmer som har biopremiär i Sverige 2019. - Foto: Dumbo, Aladdin och Lejonkungen.
Dela på Pinterest
2019 kommer många efterlängtade filmer på bio. Se vilka filmer vi längtar efter att få se nästa år här!

År 2019 kommer bli ett riktigt bra film år! Flera efterlängtade filmer har premiär och vi har samlat en lista över alla filmer vi ser fram emot att se på bio nästa år.

Bild: Second Act.

Second Act biopremiär i Sverige 4 januari 2019

Second Act är en komedi med Jennifer Lopez i huvudrollen. Hon spelar en ung kvinna som genom ett fejkat CV och Facebook konto får sitt livs drömjobb, utan erfarenhet eller utbildning. I filmen får vi följa hennes äventyr och skratta med på vägen.

Bild: Captain Marvel

Captain Marvel biopremiär i Sverige 6 januari 2019

2019 bjuder på fler starka superhjältar. Den 6 januari har den efterlängtade filmen Captain Marvel med Brie Larsen premiär i Sverige. Perfekt för dig som älskar Si-fi!

Bild: Dumbo

Dumbo biopremiär i Sverige 29 mars 2019

Klassikern Dumbo är tillbaka i en ny tappning och den 29 mars har den äntligen premiär. Filmen om den lilla elefanten Dumbo med de stora öronen är en familjefilm som passar både vuxna och barn och vi längtar tills den har premiär.

Bild: Aladdin

Aladdin biopremiär i Sverige 22 maj 2019

En ny spelfilmsversion av den animerade klassikern så får vi nu följa Aladdins äventyr. Aladdin spelas av Mena Massoud och Jasmine av Naomi Scott. Den välkände Will Smith har fått rollen som Anden. Givetvis är detta en omtalad storfavorit som många längtar efter att få se nästa år.

Bild: X-men.

X-men Dark Phoenix Biopremiär i Sverige 7 juni 2019

Den nya X-men filmen är full av bekanta ansikten. Sophie Turner från Game of Thrones, Evan Peters och Jennifer Lawrence är några av namnen på skådespelarna som medverkar i filmen som vi alla längtar efter att få se på bioduken.

Bild: Lejonkungen.

Lejonkungen med biopremiär i Sverige 17 juli 2019

Ytterligare en disneyklassiker kommer göra premiär i en ny tappning. Inför denna film har bara en trailer släppts, men den har redan fått tusentals hyllningar. I rösterna till filmen så hittar vi stora namn som Beyoncé och Danny Glover. Vi kan knappt vänta till sverigepremiären som hålls den 17 juli.

Är du sugen på skräckfilm? Se de bästa skräckfilmerna som hade premiär under hösten 2018 i videon nedanför.

Mer:

Läskigaste skräckfilmerna som har biopremiär hösten 2018