Bondeparet visar inte dotterns ansikte – här är anledningen

Bondeparet blev snabbt populära efter att de var med i Bonde söker fru. - Foto: Blogg/ carolinekejbert.se
Dela på Pinterest
Nu undrar följarna varför bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert inte visar upp dotterns ansikte på bilder. På bloggen förklarar Caroline anledningen till beslutet.

Det var ganska nyligen som bondeparet Caroline Kejbert och Joakim Rickling berättade att deras efterlängtade dotter var född och att de äntligen har blivit föräldrar. På Instagram skrev pappa Joacim då:

"Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas". 

Följarna ville såklart ha mycket uppdatering – men det dröjde hela nio dagar innan Caroline valde att skriva på bloggen igen. De nyblivna föräldrarna har precis som många andra befunnit sig i den omtalade bebisbubblan. 

Vill inte visa Wildas ansikte

Både på bloggen och Instagram ses nyfödda Wilda, men något hennes följare har reagerat på är att de ännu inte har fått se en bild på bebisens ansikte. Nu skriver Caroline ett blogginlägg med rubriken "Det här med att visa Wilda" och förklarar anledningen till beslutet.

"Jag får väldigt många direktmeddelanden och kommentarer på min instagramsida där jag får frågan kring varför vi inte visar hennes ansikte än, och ibland till och med meddelanden där man uttrycker irritation. Till er alla som undrar så vill jag bara lugna er med att vi kommer att visa hennes ansikte när vi tycker att det känns bra", berättar Caroline i blogginlägget.

Caroline skriver vidare att det är många som ännu inte hunnit träffa nykomlingen och att de helt enkelt känner för att vänta. Förhoppningsvis har alla följare överseende med det, säger hon till sist. 

Några som också har tagit ett steg fram i förhållandet är Per Solberg som träffade Sofie Öhman i förra årets Bonde söker fru. Nyligen avslöjade de en stor nyhet, ta reda på vad i videon nedan.

Mer: Caroline Kejbert och Joackim Rickling har blivit föräldrar – se den första bilden här

Simon efter Bonde söker fru – så är kärlekslivet idag