Simon efter Bonde söker fru – så är kärlekslivet idag

Bonde söker fru, Simon Ohlsson, kärlek
Simon Ohlsson fann kärleken i Bonde söker fru, men det tog slut snabbt. Foto: TV4 - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Träffar han någon? Har han kommit över Frida? Nu berättar Simon från Bonde söker fru 2018 hur kärlekslivet ser ut idag.

Simon Ohlsson, 26 år, var i somras med i programmet Bonde söker fru. Trots att han inte hade några skyhöga förväntningar på att bli förälskad, blev det raka motsatsen. Hann fall för 21-åriga Frida Eriksson, och Frida föll för honom – i alla fall där och då. 

När programledaren Linda Lindorff lämnade dem på gården såg de ut att vara ett riktigt kärlekspar. Men när de senare skulle åka iväg på en resa dök Frida aldrig upp – och sedan dess har de knappt pratat.

Bonde-Simon efter uppbrottet

Nu har tidningen Hänt snackat med Bonde-Simon och tagit reda på hur kärlekslivet är idag. Träffar han någon? Har han kommit över Frida? Simon förklarar att de inte har har någon kontakt idag, men säger att han vet att hon har träffat en kille som hon också hade kontakt med innan programmets start.

– Hon kunde varit så pass ärlig att om hon kände att känslorna var mer för honom så kunde hon ju sagt det då, eller rent ut sagt hoppat av och inte varit med. Det var så många andra tjejer som hade kunnat få en chans då så det var synd att hon inte lät dem få chansen, säger Simon till Hänt. 

På kärleksfronten är det just nu ganska dött och Simon har själv valt att trycka på paus-knappen. En del tjejer har däremot försökt komma i kontakt med honom efter Bonde söker fru. Till Hänt säger han att han behöver mer tid.

– Jag väntar lite till. Jag känner inte riktigt att jag är redo för att gå in och dejta helhjärtat än, säger Simon.

I december lade Simon ut en bild på Instagram och berättade att han mår bra, trots alla tråkigheter. "Jag vill tacka alla som har stöttat mej det betyder oerhört mycket för mig", skrev han i inlägget. 

Simon verkar se ljust på framtiden. Foto: Instagram/simonohlsson92

"Vill inte rusa in i något"

Att Simon har många funderingar och tankar i huvudet är helt förståeligt. Efter en hektiskt halvår väljer han nu att fokusera på arbetet på gården och vänta med dejtandet ett tag till. 

– Det man tänker på nu är hur man ska hantera den här biten att man inte rusar in i något, hur man ska tänka. Det är det jag håller på att fundera över just nu, säger Simon Ohlsson.

Men idag är Bonde-Simon inte längre singel. Amanda Håkansson har blivit hans flickvän. Här kan du läsa mer om det.

Vill du veta hur Simons tidigare relationer har sett ut eller anledningen till att han sökte till Bonde söker fru? Kika i videon nedan!


Mer: 

Så här lever bönderna idag 

6 saker du måste veta om Per Solberg i Bonde söker fru 2018

8 saker du måste veta om Erik Nilsson i Bonde söker fru 2018