OMG! Teletubbies har fått bebisar – och de är SÅ söta!

Teletubbies, barnprogram,
Teletubbisarna har utökat familjen (hur det gick till vet vi dock inte...) - Foto: Nickelodeon & Unplash
Dela på Pinterest
Minns du barnprogrammet Teletubbies? Det gör i alla fall vi! Twitter-kommentarerna flödade när nyheten kom ut. Nu har Teletubbisarna fått åtta små Tiddlytubbies!

Vi kan inte vara de enda som satt fastklistrade framför tv:n när det var dags för programmet Teletubbies?! Nu kan vi avslöja en nyhet, Teletubbisarna har fått kids! 

För dig som har missat ett av de bästa barnprogrammen (i alla fall at the time...) gör vi nu en snabb recap! Röd, lila, gul och grön är färgerna som du ser på de fyra Teletubbisarna som direkt fångade vår uppmärksamhet. Du kanske minns deras antenner på huvudet? I sådant fall är du på rätt spår! Solen, som var ett bebisansikte, syntes även i programmet. Den var minst sagt en annorlunda sol som ibland även kunde vara lite obehaglig...

När nyheten om Teletubbis-bebisarna kom blev reaktionerna på sociala medier starka. Teletubbisarna har nämligen fått barn och kallas Tiddlytubbies, hur gulligt?! 

En exalterad Twitter-följare skriver: "OK STOPPA ALLTING. TELETUBBIES HAR FÅTT BARN OCH JAG ÄR INTE REDO FÖR DEN HÄR INFORMATIONEN."

Ja, att Teletubbies var populärt (och kanske fortfarande är?) går inte att undgå. I familjen finns det numera åtta små nykomlingar där varje Tiddlytubbie har en egen karaktär och färg. Violetfärgade Ping är högljudd, gillar att synas och älskar att klappa händerna och sjunga "Ping". Blåa Mi-Mi är ledaren i gruppen som alla ser upp till. Han gillar att studsa på rumpan och ropa Mi-Mi!

Ja, vi var helt enkelt tvungna att ta en tillbakablick till härliga barndomsminnen. Ett konstaterande: Det är inte bara vi som har växt upp – även Teletubbisarna! 

Några av nykomlingarna som kallas Tiddlytubbies. Foto: Nickelodeon

Har du lämnat barnprogrammen bakom dig (och faktiskt växt upp...) kanske du är mer intresserad av nya aktuella serier. Vi har frågat er läsare om tips. I videon listar vi de bästa serierna du inte vill missa 2019. 

Mer:

Testa! Hur mycket minns du från Eva och Adam?

Testa! Hur mycket minns du från filmen Fucking Åmål?