De bästa serierna 2019 du måste se – enligt Modettes läsare

Bästa serier, Netflix, HBO, 2019
Dags att seriefrossa! Vi listar de bästa och mest omtalade serierna att se 2019. - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Stranger things, You och Big little lies. Vi har tagit hjälp av er läsare och listat de bästa tv-serierna att se 2019.

Vad är inte bättre än att få serietips av någon som genuint älskar en serie? Här har vi samlat några av era favoriter. Bland dem hittar du både aktuella tv-serier 2019, men också mer tidlösa. Har du inget att göra på kvällen eller är du sugen på att grotta ner dig i en helt ny serie? Ta en titt nedan! 

Aktuella serier 2019

You, Netflix

Ja, många verkar ha blivit helt besatta av den nya Netflix-serien "You". Här får vi träffa psykopaten och stalkern Joe som blir förälskad i en tjej som heter Beck. Efter ha sett första avsnittet är man fast. 

Hittills finns bara en säsong, men det förväntas blir fler. Här kan du läsa mer om när säsong 2 släpps.

Sex education, Netflix

Netflixs nya serie Sex education handlar om Otis, vars mamma är terapeut och expert på intima frågor. Detta leder till att han bestämmer sig för att öppna en sexterapi-klinik på sin skola. Vad som händer därefter får du se! Nu kan du titta på säsong 1 på Netflix.

Game of Thrones, HBO

Efter hela sju säsonger går vi in på den sista avslutande säsongen. Har du ännu inte sett GoT har du många spännande avsnitt att se framemot. Gillar du Sagan om ringen kommer du troligen älska denna serie. Ta plats i soffan och tryck på play! Den åttonde säsongen kommer 14 april 2019.

Ozark, Netflix

En kriminaldrama-serie från Netflix som har fått mycket uppmärksamhet. Här får man följa med en ekonomisk rådgivare som hamnar i blåsväder när han måste tvätta 500 miljoner dollar. 

Se den första och andra säsongen på Netflix. En tredje säsong väntas komma, när vet vi ännu inte. 

The crown, Netflix

Serien vann "Bästa drama" på Golden Globe Awards och handlar om romantik och politiska maktspel när Elizabeth II sitter på tronen. En säsong två kommer och en trailer finns nu ute på Netflix.

Big little lies, HBO

En omtalad HBO-serie som handlar om tre mammor från Kalifornien. Perfekta liv på utsidan, men egentligen raka motsatsen i verkligheten. Flera stora skådespelare medverkar i serien. Nu kan du se säsong 1 (Vi väntar på den andra säsongen med spänning...)

Stranger Things, Netflix

Serien innehåller mycket drama och tillhör sci-fi och thriller-genren. I handlingen får man följa försvinnandet av en pojke och möta en tjej med övernaturliga krafter. Premiärdatum för säsong 3 är den fjärde juli 2019.

Riverdale, Netflix

Serien tar plats i Riverdale, en stad där en kille precis har gått bort. Men vad har hänt? Det här är en ungdomsserie som bjuder på både drama och kärlek.

Alla tre säsonger finns nu ute på Netflix. Om det blir en fjärde säsong är ännu oklart. 

True detective, HBO

En spännande historia där man får följa två kriminalpoliser som återberättar om ett tidigare fall när de var på jakt efter en seriemördare. Men fångade de verkligen rätt person? Fallet tas nämligen upp på nytt och det visar sig att det finns en hel del oklarheter och misstankar...

Säsong 1 och 2 är ute på HBO och en tredje säsong väntas. 


Fler serietips!

Vill du bara sträckkolla serier eller orkar inte vänta till nya avsnitt släpps? Se en gammal serie eller en där alla avsnitt redan finns ute. Här är några av era bästa tips!

Tidlösa serier

Pretty little liars (säsong 1-7)

Vampires Diaries (säsong 1-8)

Breaking bad (säsong 1-5)

Mad men (säsong 1-7)

Younger (säsong 1-5)

Planet earth

Första dejten 

Mandelmann 


Har du blivit besatt av serien "You"? I videon nedan listar vi allt vi vet om handlingen och premiärdatumet för säsong 2.

Mer: 

Allt om Netflix-serien "You" - då har säsong 2 premiär

11 grymma serier du bara måste följa