Biopremiärer våren 2019 - filmerna du inte får missa

Bio, premiär, filmer
Modette listar vårens biopremiärer. - Foto: Unsplash och Pexels
Dela på Pinterest
N​u är vi trötta på vintern och mörkret. Våren äntligen på väg och med den kommer flera efterlängtade biopremiärer i olika genrer som du inte får missa!​

Vill du också krypa in i en mysig biosalong och se någon riktigt bra film? Våren 2019 kommer att bli en riktig bio-vår! Här listar vi några av vårens biopremiärer.

"Destroyer" biopremiär i Sverige 1 februari 2019

Riktigt så här är vi inte vana att se Nicole Kidman... Foto: Destroyer.

I det här thrillerdramat ser vi Nicole Kidman som vi aldrig sett henne förut. Hon spelar LA-Polisen Erin som återfår kontakten med det kriminella gäng hon för cirka tjugo år sedan nästlade sig in i med partnern Chris. Att möta gängmedlemmarna igen väcker traumatiska minnen hos Erin och triggar den hämndlystenhet hon länge dolt.

"Escape Room" biopremiär i Sverige 1 februari 2019

Taylor Russel som Zoey Davis i filmen Escape Room. Foto: Escape Room.

"Everyone is dying to play" - har du spelat Escape Room någon gång? Aldrig så här..  I det här dramat får vi se sex främlingar som måste använda all sin tankekraft för att hitta ledtrådar, eller dö. 

"If Beale Street Could Talk"" biopremiär i Sverige 8 februari 2019 

Här ser vi Stephan James och Kiki Layne i If Beale Street Could Talk. Foto: If a Beale Street Could Talk.

Tish och Fonny har varit vänner sedan barnsben och är nu förlovade. De planerar en framtid tillsammans och väntar samtidigt sitt första barn. Deras lyckliga tillvaro krossas dock oväntat när Fonny blir arresterad och får fängelse för ett brott han inte begått. Hur ska de kunna bevisa Fonnys oskuld?

"En kvinna bland män" biopremiär i Sverige 8 mars 2019

Här ser vi Felicity Jones i filmen "En kvinna bland män". Foto: En kvinna bland män.

Baserat på en sann historia får vi i denna dramafilm se Ruth Bader Ginsburgs kamp för jämlikhet och hur hon kämpade för att bli domare i USA:s högsta domstol. 

"Shazam" biopremiär i Sverige 5 april 2019

Här ser vi Zachary Levi som superhjälten Shazam. Foto: Shazam.

Genom att säga "shazam" förvandlas den unge fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna superhjälten Shazam. Som vilken 14-åring som helst så blir självklart Billy exalterad över sina nya, coola krafter och testar sig fram. Är han snabb? Kan han flyga? Kan han skippa matteprovet? Dock måste han lära sig kontrollera krafterna riktigt snabbt för att kunna stoppa den ondskefulla Dr. Thaddeus Sivana. 

"Avengers: Endgame" biopremiär i Sverige 24 april 2019

Hur spänd är du inför sista Avengers? Foto: Avengers: Endgame.

Slutet på senaste filmen chockade alla. Avengers kunde inte stoppa Thanos från att förinta hälften av universums befolkning. Nu tvingas de som överlevt till uppoffringar för att försöka rädda vad som är kvar av en skröplig verklighet. 


Vill du veta fler filmer som har premiär under 2019? Se videon nedan!

Mer: 

Om filmkaraktärerna kunde snapchatta

9 romantiska citat vi aldrig glömmer