Här är Marabous nya (sjukt goda) smak – då hittar du den i butik

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Marabou släpper återigen till alla chokladälskares glada nyhet en ny smakkombination av deras klassiska chokladkaka.

Den glada nyheten är kommen för alla chokladälskare. Det är dags för ett av Sveriges mest omtyckta varumärken att släppa sin nyhet. Två traditionella smaker ska bli en. Marabou lanserar idag nya smaken på sin chokladkaka. 

Marabou KEX – nya smaken 

Det kommer vara en helt ny smakkombination bestående av två tidigare favoriter från deras sortiment. Smaken är en blandning av stycksaken KEX och alla tiders klassiska favorit – Marabou Mjölkchoklad

Den traditionella mjölkchokladkakan är nu smaksatt med bitar av frasiga rån, nougat och havssalt. Kan det bli  bättre än så? Helt klart en ny given favorit till lördagsgodiset.    

- Det är förstås väldigt spännande att få lansera Marabou KEX som chokladkaka. I början på förra året lanserades stycksaken KEX, en helt ny smak, som har blivit mycket omtyckt. Den här chokladkakan, med bitar av kex och nougatsmak, känns som en toppenkombination som kan passa de allra flesta, säger Niklas Larsson, produktansvarig för Marabou KEX, i ett pressmeddelande.  

Marabou – en favorit sedan början av 1900-talet

Marabou har funnits sedan 1916 och har sedan dess släppt riktiga storsäljare år efter år. Det var deras populära chokladkakor som fick folket att börja älska dem. Redan 1926 släppte de en av storfavoriterna som finns kvar än idag – Marabou Schweizernöt

Förutom Schweizernöten finns det många andra gamla hederliga favoriter. Marabou mjölkchoklad som funnits sedan start, apelsinkrokanten med dess goda krispighet och frukt och mandel med russin, är riktiga klassiker. 

Även på senare dagar har butikernas godishylla fyllts med nyheter som Marabou co-co, crisp!, oreo och salta mandlar.  

I butik vecka 7

Marabou brukar varje år satsa på att lansera nya smaksensationer. Förra året var det dags för den efterlängtade Marabou Co-co att hitta tillbaka till deras sortimentet.

Idag finns det hela 26 olika smaker och varianter av Marabous klassiska mjölkchoklad, och nu blir det 27. Redan den 11:e februari kommer du kunna hitta den nya chokladen Marabou KEX i en butik nära dig. 


Älskar du glass lika mycket som choklad? Kolla in filmen nedan för att se alla GB:s glassnyheter 2019! 

Mer: Sommarens nya glassar 2019: SIA släpper Unicorn-glass

7 bevis på att choklad är det bästa som finns