320 nya emojis lanseras 2019 – så kommer de se ut

Nya emojis som släpps 2019
320 nya emojis som släpps under 2019 - Foto: Emojipedia
Dela på Pinterest
Saknade du några emojis efter förra årets släpp? Här kommer några av nyheterna som släpps under 2019.

Bilder på alla 230 nya emojis som släpps under 2019 är nu här! Uppdateringen är det sjätte stora släppet med nya symboler sedan 2014. Det kommer att vara 59 stycken helt nya emojis. Lägger du till alla de olika utföranden och kombinationer som tillkommer till varje symbol, såsom hudfärg och genus, så är det totalt 230 stycken. 

Nya emojis 2019

Detta släpp kommer att innehålla flera efterlängtade emojis. Exempel på nya emojis kommer att vara flera olika ansiktsuttryck som bland annat ett gäspande ansikte samt en demonstrerande hand som påvisar att något är litet. 

Parkonstellationerna kommer att bli fler och till varje emoji kommer det gå att välja olika kombinationer på hudfärg och genus. Bland de nya symbolerna tillkommer även emojis föreställande döva, blinda och rullstolsbundna.

Listan över djur kommer att göras längre och snart kommer du att ha tillgång till ett helt zoo bland emojisarna. Det kommer bland annat att finnas allt från en flamingo, sengångare och en orangutang som kliar sig i huvudet. 

Kläderna kommer innefatta kulturella plagg, underkläder och sportigare alternativ. Helt enkelt ser vi en rad spännande nyheter bland de nya symbolerna. 

Några av de nya emojisarna som kommer under 2019. Bildkälla: Emojipedia

Då släpps de nya emojisarna 

Det är i mars du kan börja hålla utkik efter den nya uppdateringen i din iPhone. Dock kommer alla enheter förmodligen inte kunna ta del av uppdateringen samtidigt. 

Det kan ta olika lång tid för uppdateringen att nå fram, men förhoppningsvis får du ta del av uppdateringen så snabbt som möjligt. 

Några av de emojis som släpps under 2019. Bildkälla: Emojipedia


De populäraste emojisen 

Bland de emojis som finns idag är de allra populäraste: Det röda hjärtat, den skrattgråtande smilisen, symbolen med hjärtögon, den leende smilisen med tre hjärtan runt huvudet, den funderande emojin, elden och den glada smilisen. 

De 5 populäraste emojisarna som finns idag. Bildkälla: Emojipedia


Lägger du ner mycket tid på din mobil? Kolla in videon nedan för att se Instagrams funktion där din skärmtid på appen visas! 

Mer: Här är superknepen alla med iPhone måste veta om