Elvira framkallade bilder på resan – fick Miley Cyrus privata bröllopsbilder av misstag

Svenska Elvira Nordström skulle framkalla sina semesterbilder på resan i Australien. Råkade få privata bilder från Liam och Miley Cyrus hemliga bröllop. - Foto: Bild: Stella Pictures och Instagram/Elvira Nordström.
Dela på Pinterest
Elvira Nordström, 21, från Älvsbyn fick en chock när hon skulle framkalla sina semesterbilder från Byron Bay i Australien. Istället för foton från resan fick hon Chris Hemsworths privata bilder från Miley Cyrus och Liam Hemsworths hemliga bröllop.

När svenska Elvira Nordström, 21, från Älvsbyn i Norrbotten skulle framkalla sina bilder i Byron Bay, Australien fick hon sitt livs chock. Istället för härliga bilder från resan hade hon fått skådespelaren Chris Hemsworths privata bilder från Miley Cyrus och Liam Hemsworths hemliga bröllop.

Elvira fick en rejäl chock när hon skulle framkalla sina semesterbilder. Bild: Instagram/Elvira Nordström

– Jag lämnade in en filmrulle här i Byron Bay, det finns bara ett sånt ställe här så jag gick dit och sa att jag ville ha bilderna på mailen. Vid fyra tiden idag hade jag fått ett mail. Men när jag laddar ner fotona så ser jag bara massa random människor och tänkte att "det här är inte mina bilder", säger Elvira i en intervju med Modette.

Men Elvira kunde ändå känna igen flera ansikten på bilderna...

– Så ser jag "men gud!? Det här är ju Chris Hemsworth?!". Då trodde jag först att det hade varit ett skämt, men de hade skickat fel länk till mig. 

Bilderna var alltså privata bilder från Liam Hemsworth och Miley Cyrus hemliga bröllop...

Elvira råkade få Chris Hemsworths privata bilder från Liam och Mileys bröllop. Bild: Stella Pictures

– Det var bilder på dem och hela familjen. Jag blev lite osäker på om jag skulle hamna i fängelse eftersom jag hade deras bilder, säger Elvira till Modette.

De privata fotona visade allt. Det var bilder från vigseln och festen efteråt på familjen, vänner och brudparet.

Under händelseförloppet laddade Elvira upp en story på Instagram där hon skrev om händelsen och taggade Chris Hemsworth och det dröjde inte länge tills hon fick kontakt med honom.

– Det började med att en som följer mig kom i kontakt med Chris frus bror. Och då smsade Chris frus bror mig. Sen ringde mobilen och när jag svarade så sa en röst 'Hello, this is Chris'...

Chris Hemsworths ringde då upp Elvira. Bild: Stella Pictures.

Chris och Elvira snackade om bilderna och Elvira berättar för Modette om att hon blev jättechockad när hon hörde hans röst. Efter samtalet var allting löst.  

– Allt är jättelugnt nu, han bad mig att radera bilderna. Så jag har inte kvar dem och det tackade han för både i telefon flera gånger och sen skrev han det igen på Instagram i DM, säger Elvira till Modette.

Slutet gott, allting gott. Chris följer fortfarande Elvira på Instagram, som nu fått med sig mer än ett minne för livet från denna resa. Vill du se hela händelseförloppet och de storys som Elvira la upp? Se de galna bilderna i Videon ovanför.


2019 har knappt börjat, men redan nu är det flera kändisar som förlovat sig, gift sig och skaffat barn. Se en lista över gravida kändisar som väntar barn 2019 i videon nedanför.

Mer:

Hanna Johansson, 20, orkade inte följa med på promenaden – och det blev hennes livs misstag