Här är alla deltagare i Farmen VIP 2019

Farmen VIP 2019, deltagare
Nu presenteras alla deltagare i Farmen VIP 2019. - Foto: Instagram/ sagascott
Dela på Pinterest
Nu presenteras alla deltagare som är med i "Farmen VIP". Bland kändisarna ser vi Saga Scott, influencern Felicia Book och artisten Dogge Doggelito.

Farmen VIP är tillbaka! I programmet får deltagarna utmaningar och får leva som man gjorde för länge sedan. Detta innebär ingen el, inga telefoner och ingen rinnande vatten. Enkelt? Nja, inte så gissar vi! 

Farmen är nu inne på sin tolfte säsong och idag presenteras äntligen alla deltagare för Farmen VIP, en kändisversion av tv-serien. Istället för att vanliga personer deltar, är det nu svenska kändisar som tävlar i tv-rutan. 

Frank Andersson deltar i Farmen VIP

Det har varit lite oklarheter inför den kommande VIP-säsongen. Brottarlegenden Frank Andersson, som nu har gått bort, deltog nämligen under inspelningen. Trots detta presenteras han nu, tillsammans med resterande, som deltagare i Farmen 2019. 

I ett pressmeddelande berättar producenten Joel Bendrik på TV4 att årets säsong präglas av att Frank Andersson inte längre är med oss.

– Vi är så glada att han hann förgylla vår och deltagarnas sommar med sin stora humor och värme, säger Joel Bendrick i samma pressutskick.

Saga Scott i tv-rutan igen

Saga Scott, tidigare känd från Paradise Hotel, deltar i år i Farmen VIP. På Instagram skriver hon att hon är riktigt taggad på att få dela nyheten och berätta att hon är en av deltagarna i årets säsong. 

Realitystjärnan uppmärksammar också bortgångne Frank Andersson som var med under inspelningen. "Vill även att vi skänker en extra tanke till Frank Andersson som tyvärr inte längre finns med oss. Det var en ära att få träffa honom", skriver Saga på Instagram.

Saga Scott är en av deltagarna i säsongen av Farmen VIP. Foto: Instagram/ sagascott

Alla deltagare i Farmen VIP 2019

Vi ser fortfarande programledaren Paolo Roberto i tv-rutan och de som ser till att farmarna sköter sina sysslor är Hans Wincent och Gutta Andersson. Kammar man hem vinsten av "Farmen VIP" får den lycklige möjligheten att skänka 200 000 kronor till en valfri välgörenhetsorganisation. 

Redan den 11 mars har programmet premiär på TV4. Se alla deltagarna här!

Amir Akrouti, youtuber

Frank Andersson, brottarlegend

Sigrid Bernson, artist och dansare

Felicia Book, influencer

Dogge Doggelito, artist

Regina Lund, artist och skådespelerska

Vlad Reiser, youtuber och artist

Anna Sahlene, artist

Saga Scott, realitystjärna


Har du hängt med i årets säsong av vanliga Farmen och vill veta mer om deltagarna? Genom att kika igenom deras Instagram avslöjas en hel del.. Ta reda på alla Instagram-namn i videon nedan.


Mer:

Mahsa Farajollahi från Farmen 2019: Allt du måste veta

Stina Öberg i Farmen 2019: Allt du måste veta