Bondeparet efter ”skilsmässoprojektet” – besvarar nu följarnas kritik

Bondeparet Caroline och Joacim.
Caroline och Joacim har gjort succé i tv-rutan med sitt egna program "Bondeparet". - Foto: Instagram/ joacimrickling och /carolinekejbert
Dela på Pinterest
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert är mitt uppe i renoveringen av Tuna gård – något som många trodde skulle bli ett "skilsmässoprojekt". Nu besvarar Örsundsbro-bonden kritiken på Instagram.

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades under inspelningen av Bonde söker fru 2017 och sedan dess har det gått i raketfart. Nu har de renoverat huset i Tuna gård under en tid – något som flera följare har haft åsikter om. De har nämligen påpekat att en husrenovering enkelt kan leda till bråk och tjafs. Men paret tog sig inte åt av kritiken. Istället fortsatte de att renovera villan precis som det var tänkt. 

Blev inget "skilsmässoprojekt"

Nu berättar Joacim att huset på insidan är nästintill klart och besvarar kritiken de har stött på. På Instagram skriver han:

"Jag och Carro har tagit oss igenom en husrenovering som många trodde skulle bli ett 'skilsmässoprojekt'." 

I samma Instagram-inlägg skriver han att han längtar till våren för att kunna jobba utomhus och fixa till villans utsida precis likt fint som de var när hans farmor och farfar byggde huset.

Huset är fortfarande inte klart på utsidan, men renoveringen pågår för fullt. Foto: Instagram/ joacimrickling

Caroline och Joacim fortfarande stormkära

Paret har nyligen fått dottern Wilda tillsammans och det är ingen tvekan om att familjen verkar stormtrivas som föräldrar och fortfarande vara riktigt kära trots den långvariga husrenoveringen som börjar gå mot sitt slut.

"Det händer fortfarande något i kroppen när jag hamnar i Carros famn och funderar om jag någonsin ens kommer att landa?!", skriver Joacim på sin Instagram. 

Snart kan vi följa deras nya familjeliv på TV4 i "Bondeparet" där vi får se husets förvandling. Till dess får vi hålla utkik på deras sociala kanaler.


Har du inte hängt med i alla säsonger och vad som har hänt efter bönderna deltog i Bonde söker fru? Ta reda på allt du vill veta i videon nedan.


Mer:

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har blivit föräldrar – se första bilden här