Alexandra "Kissie" Nilsson byter namn – det här ska hon heta istället

Alexandra "Kissie" Nilsson.
Alexandra "Kissie" Nilsson byter nu efternamn till "Petroniak". - Foto: Instagram/Alexandra Nilsson
Dela på Pinterest
Nu går bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson ut med att hon ska byta namn. Och det nya namnet har en speciell story bakom sig...

Alexandra "Kissie" Nilsson är en av Sveriges största bloggare som varit med sen tidernas begynnelse för blogg och influencer-världen. Ja, hon är faktiskt en av dem första bloggarna som tog sin plattform från hobby till business.

Karaktären "Kissie" som vi lärde känna henne som då var provocerande på flera plan och det var ofta drama mellan henne och andra svenska bloggare. Idag har Alexandra klivit ur rollen som "Kissie" och är istället sig själv på bloggen och hennes sociala kanaler.

Men namnet "Kissie" och allt som följer med det kommer ofta ikapp.

Alexandra Kissie Nilsson byter nu efternamn och tar ett gammalt släktnamn. Bild: Instagram/Alexandra Nilsson

Därför byter nu Alexandra till ett nytt efternamn som klingar riktigt snyggt – och sätter sig på minnet.

I podden "Recensörerna" berättar Alexandra om namnbytet och att hon istället för Nilsson nu ska heta "Petroniak" i efternamn.

Efternamnet är polskt och tydligen ska Alexandras mamma ha hetat det tidigare, skriver Bloggbevakning.

Alexandra är inte den enda som gått från sitt gamla blogg-alter ego. Isabella Löwengrip bloggade i början under namnet "Blondinbella" och hon var också en fiktiv och provocerande karaktär som ofta hade konflikter med bland annat "Kissie".


Bloggen är inte det enda som Alexandra jobbat med under åren. Hon har även varit inne i skönhetsbranschen och lanserat ett eget skönhetsmärke. Se mer om det i videon nedanför.

Mer:

Alexandra "Kissie" Nilssons tankar om att lägga ner bloggen och bolaget: "Jag får all skit"