Lady Gaga svarar på gravidryktena på Twitter – får fansen att jubla

Lady Gaga och Bradley Cooper, A star is born
Bradley Cooper spelar en av huvudrollerna i filmen "A star is born". - Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Nu går det rykten om att Lady Gaga är gravid och det sägs att hon inte vet vem pappan är. Se hennes klockrena svar i ett Twitter-inlägg!

Lady Gaga har verkligen varit i rampljuset den senaste tiden och det är tack vare filmen "A star is born" som fick ett stort genomslag. Filmen berörde många och kammade hem priset för "bästa orginalsång" på årets Oscarsgala 2019.

Många har pratat om Bradley Cooper och Lady Gagas kemi, både i filmen men också i verkligheten. Finns det kärlek även i det verkliga livet?

Det var när världsartisten Lady Gaga kom till Grammy Awards utan förlovningsring och sin tidigare man Christian Carino som ryktena började spridas. Det är sajten Hollywood life som skriver att Lady Gaga nu ryktas vara gravid och inte vet vem pappan till barnet är. Men Gaga besvarade snabbt ryktet på Twitter med en gnutta humor.

”Rykten säger att jag är gravid? Ja, jag är gravid med #LG6”, skriver hon i ett inlägg.

Foto: Twitter/ @ladygaga

Lady Gaga skriver med andra ord att hon är "gravid" med sitt senaste album. Det blir artistens sjätte album och släpps nästa år – något hennes fans jublade över att höra!

Lady Gaga och Bradley Cooper. Foto: Stella Pictures

Genom tiderna har Lady Gaga haft många spännande kläder och peruker. Men hennes blonda svall är återkommande. Älskar du det lika mycket som vi gör? Få svaret på vilken hårmask hon använder för att få bort gula och orangea pigment i håret i videon nedan den är dessutom ganska billig!).

Mer:

Se Lady Gagas galnaste outfits genom tiderna

Därför tar Lady Gaga bort hitlåten "Do what you want (with my body)"

Vi känner inte igen Lady Gaga på nya bilderna