Därför tar Lady Gaga bort hitlåten "Do what you want (with my body)"

Bilden är ett montage med två bilder på Lady gaga.
Lady Gaga vill plocka ner hitlåten "Do what you want (with my body)". - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Lady Gaga har valt att plocka ner sin hitlåt "Do what you want (with my body)" från streamingtjänster. Nu berättar hon varför och ber om ursäkt.

Lady Gaga är en av artisterna som uttalat sig efter den omtalade dokumentären om artisten R. Kelly. Under 2013 jobbade de ihop och släppte låten "Do what you want (with my body)". Nu berättar Lady Gaga att hon ångrar det och att låten kommer tas bort.

I en intervju ska hon berättat att hon inte kommer jobba med R. Kelly igen och att hitlåten kommer bli ett minne blott.

– Jag har för avsikt att ta bort låten från Itunes och andra streamingtjänster – och jag kommer aldrig att jobba med honom igen, säger hon i ett uttalande enligt CNN.

Stjärnan vill nu ta ner låten från streaming tjänster. Bild: Stella Pictures.

Lady Gagas samarbete med R. Kelly kritiserades redan när låten släpptes då han några år innan hade anklagats för sexualbrott. Aftonbladet rapporterar om att Lady Gaga då tog R. Kelly i försvar och stod upp mot anklagelserna mot honom.

– Både R. Kelly och jag har fått saker skrivna om oss som inte är sanna, det är upplevelser som stärkt vårt band. Nu har vi möjligheten att säga till omvärlden att de kan få våra kroppar, men de kan inte ha vårt sinne eller vårt hjärta. Det kändes som ett väldigt naturligt samarbete, berättade Lady Gaga under en presskonferens 2013.

R. Kelly anklagas för en mängd sexualbrott i den nya dokumentären "Surviving R-kelly". Bild: Stella Pictures.

Men nu har stjärnan ändrat sig och hon vill ta bort låten och konstatera att hon och R. Kelly aldrig kommer samarbeta igen.

Lady Gaga har tidigare berättat om när en man i industribranschen tog sig rätten till hennes kropp. I ett känslosamt tal berättar hon om den psykiska ohälsan och tar tillbaka makten. Se allt om det i videon nedanför.

Mer:

Lady Gaga bär byxor på röda mattan och tar tillbaka makten

Allt om dokumentären "Surviving R. Kelly"