Det här heter deltagarna i Robinson 2019 på Instagram

Det här heter alla deltagare i Robinson 2019 på Instagram. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
En ny säsong av Robinson är här och vi kommer få följa ett tjugotal deltagare som kämpar om vinsten 2019. Vi har listat vad deltagarna heter, hur gamla de är och vad de heter på Instagram.

Robinson 2019 är igång och ett tjugotal deltagare har nu landat på en öde ö i Söderhavet. Säsongen spelades in under sex veckor i augusti och september 2018 – och nu har programmet äntligen haft premiär på tv.

Deltagarna i Robinson 2019:

Adnilson Costa da Cruz, är 28 år gammal och kommer från Västervik. Han jobbar som industriarbetare och valde att ta med sig en kudde som "personlig sak" till ön. På Instagram heter han @Acostadacruz och på Snapchat hittar du honom under namnet @rataratasurf.


Anna Dahlbom, är 22 år gammal och kommer från Malmö. Vanligtvis jobbar hon som kost- och träningsrådgivare och som personlig sak hade hon med sig en sporttejp. På Instagram heter hon @Adst.annadahlbom.


Anna Wemlert, är 44 år gammal och kommer från Tyringe. Anna jobbar inom ridsporten där hon är hopptränare. Som personlig sak tog hon med ett balsnöre. Du hittar henne på Instagram under namnet @Skyrupcountryclub.


Bonnie Almerstedt, är 45 år gammal och hon kommer ifrån Stockholm där hon jobbar som lärare. Bonnie är den enda deltagaren som inte har ett konto på Instagram. Bonnies personliga sak på ön är en pincett. 


Brigitta Weisbrod, är 44 år gammal och kommer från Göteborg. På Instagram hittar du henne under namnet @Birgitta_weisbrod men hennes konto är privat. När hon inte är med i Robinson jobbar hon som platschef och hennes personliga sak i programmet var en sovmask.


Carl Hamilton, är 29 år gammal och jobbar som jurist i London. Hans personliga sak till Robinson 2019 var ett cyklop. På Instagram hittar du honom under namnet @mrcarlhamilton.


Emilio Strukelj, är 28 år gammal och kommer från Göteborg. Till vardags jobbar han som boendepedagog och som personlig sak till ön tog Emilio med sig våtservetter. Du hittar han under namnet @Emiliostrukelj på Instagram.


Fia Grönborg, är 23 år och kommer från Stockholm. Som personlig sak till ön tog hon med sig en fotboll. När hon inte tävlar i Robinson 2019 jobbar hon som marknadskoordinator och på Instagram heter hon @Fiagronborg.


Jannika Navjord, är 43 år och hon kommer från Stockholm där hon jobbar som ordningsvakt. Du känner antagligen igen henne från programmet "Tunnelbanan". Som personlig sak i Robinson har hon med sig en fickkniv. Du hittar henne på Instagram under namnet @Jannika.navjord.


Klas Beyer, är 30 år gammal och kommer från Umeå där han jobbar som byggnadsingenjör. I Robinson 2019 har han med sig en dagbok som personlig sak. Han heter @Klasbeyer på Instagram.


Linn Lund, är 29 år gammal och kommer från Arvesund. Som personlig sak i programmet har hon med sig en sarong och när hon inte är på ön så jobbar Linn som skogsrådgivare. Du hittar henne på Instagram under namnet @Linnellenlund.


Lucas Crespo Peñaloza, är 26 år gammal, han kommer från Stockholm där han idag jobbar som säljare. Som personlig sak tog Lucas med sig tandkräm. På Instagram heter han @crespopenaloza. 


Mathias Kristoffersson, är 42 år och kommer från Borgafjäll där han jobbar som renskötare. Som personlig sak har Mathias med sig ett nylonsnöre. På Instagram hittar du han under namnet @Karitjarn.


Peter Feuk, är 59 år gammal och kommer från Åseda där han jobbar som byggnadsarbetare. Som personlig sak har han med sig hudlotion till Robinson-ön. På Instagram heter han @Pfeuk.


Robert Åhrman, är 46 år och han kommer från Kinna. Han jobbar som säljare och tog med sig en filt som personlig sak i Robinson. @RobertAhrman heter han på Instagram.


Sebastian Larsson, är 31 år gammal och till vardags jobbar han som platschef i Göteborg. Hans personliga sak i Robinson 2019 är ett rep. På Instagram heter han @Larssa_s.


Sophie Hanson, är 31 år och bor i Los Angeles. Hon jobbar som kapitalförvaltare och packade ner tandtråd som personlig sak. På Instagram heter hon @Sophiehanson1.


Suzana Dahlhjelm, är 56 år och kommer från Linköping där hon jobbar som fastighetsmäklare. Suzana har också packat med ett rep som personlig sak. På Instagram heter hon @Suzanadahlhjelm.


Tobias Bjurmark, är 28 år gammal och kommer från Stockholm. Just nu läser Tobias till lärare och som personlig sak till Robinson 2019 packade han ner en hårborste. På Instagram heter han @Tobiasbjurmark.


Åsa Engström, är 29 år och bor i Stockholm. Åsa jobbar som modellbokare och är även själv modell. Med sig till Robinson 2019 har hon ståltråd. På Instagram heter hon @Asaengstrom.

Årets säsong av Robinson kommer sändas på TV4 och TV4 Play måndagar till torsdagar klockan 19:30 och på söndagar klockan 21.


Ett annat tv-program som vi längtat efter är Bachelor 2019. Nu har nyheten släppts om vem som blir årets ungkarl som letar kärleken i paradiset. Årets Bachelor är den hunkiga hockeykillen Simon Herrmanson, se hur han ser ut i videon nedanför.

Mer:

Allt du måste veta om Simon Hermansson – årets Bachelor 2019