Simon Hermansson är årets Bachelor 2019 – allt du vill veta

Simon Bachelor 2019
Simon Hermansson är årets Bachelor 2019. - Foto: Tv4 Bachelor
Dela på Pinterest
I höst väntas en ny säsong av Bachelor och nu kan vi äntligen avslöja vem som söker kärleken i dejtingprogrammet. Ta reda på allt du vill veta om årets Bachelor Simon Hermansson.

Hur gammal är Simon Hermansson i Bachelor 2019?

Simon är 29 år gammal och har nu varit singel i två år.

Vart kommer Simon Hermansson från?

Simon kommer från Örnsköldsvik och är idag bosatt i Nynäshamn utanför Stockholm.

Hur lång är Simon i Bachelor?

Han är 184 centimeter lång.

Vad jobbar Simon med?

På vardagarna jobbar han som projektledare för en byggfirma. Där åker han ut till husbyggen och ser till att allt går enligt planerna. Simon säger själv att han är kreativ och händig och har en dröm om att bygga ett hus till sin framtida kärlek.

Skulle du dejta årets Bachelor? Foto: TV4

Har årets Bachelor Simon barn?

Ja, Simon har ett barn från ett tidigare förhållande. Dottern heter Lily och är hans "lilla prinsessa". TV4 skriver att han hoppas att hans potentiella kärlek ska se Lily som sin egen dotter. Hans förhoppning i Bachelor är att träffa kärleken och bilda familj. 

Hur ser Simon Hermanssons drömtjej ut i Bachelor 2019? 

Själv beskriver han sig som positiv och glad, med mycket drivkraft. Hans framtida tjej vill han ska vara klipsk och gilla att utmana honom. Hans Abrahamsson, som är exekutiv producent på TV4, säger i en intervju att Simon har en tuff utsida men ett varmt inre. 

Hur länge har Simon spelat hockey?

Simon har spelat hockey sedan han var fem år och sporten har varit en stor del i hans liv. Senare blev han scoutad till Ottowa Sentors och New York Rangers. 

Vad heter Simon från Bachelor på Instagram?

På Instagram hittar du han under namnet @simonhermanssons där han har över 4000 följare.


Minns du förra årets Bachelor? Då var det Gabriella Bylund som fick sista rosen och vann David Möllers hjärta. Tyvärr tog kärlekssagan slut och de båda gick vidare på egen hand. Men är Gabriella singel idag? Få svaret i videon nedan.


Mer:

David bryter tystnaden om nya flickvännen: "Ingen Bachelor längre"