Benjamin Ingrossos aprilskämt kan vara det bästa vi sett 2019

Benjamin Ingrossos aprilskämt 2019.
Benjamin Ingrossos aprilskämt gjorde succé på Instagram. - Foto: Benjamin Ingrosso
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso stod för årets mest klockrena aprilskämt och fick alla att tro, hoppas och garva på en och samma gång.

Igår var det första april och luringar haglade över sociala medier. Flera kändisar, tidningar och företag försökte luras och vissa skämt var bättre än andra.

Någon som lurades och fick alla att garva var Benjamin Ingrosso. Han lyckades inte bara locka till skratt utan även lura flera kändisar.

Så, vad handlade skämtet om? Jo, Benjamin skrev att han skulle släppa en uppdaterad version av hans första singel "HEJ SOFIA", som flera av oss säkert minns från flera år tillbaka. 

"När jag var 9 år så släppte jag min första singel!! Efter alla dessa år så kan jag äntligen avslöja att på fredag så släpper jag en uppdaterad, engelsk version av just ”HEJ SOFIA” ! 
Vet att ni tjatat och nu så händer det äntligen! HEY SOPHIA - OUT ON FRIDAY", skrev Benjamin på sin Instagram.

Bild: Instagram/Benjamin Ingrosso

"DRIVER DUUUUUU FYFAN VA KUL", kommenterade Sara "Songbird" Linderholm.

En annan kändis som reagerade var Zara Larsson. Det var dock inte låtsläppet som fick henne att höja ögonbrynen, utan Benjamins accessoarer.

"Hahahahaha örhängerna????", kommenterade Zara Larsson. 

Flera av Benjamins fans hoppades även på att det skulle vara sant.

"OM DETTA ÄR ETT APRIL SKÄMT SÅ BLIR JAG BESVIKEN" och "VILL INTE ATT DETTA SKA VARA ETT APRILSKÄMT", skrev två upprörda fans med stora bokstäver.

"Inte okej o skämta om det", kommenterade artisten Wiktoria Jansson.

Men tillslut avslöjade Benjamin att det hela var ett aprilskämt.

Bild: Instagram/Benjamin Ingrosso

Kanske får vi ändå en uppdaterad engelsk version av "Hej Sofia" ändå eftersom de flesta verkar vilja höra den. Vi hade inte i alla fall inte tackat nej!


Detta var inte första (och antagligen inte sista) gången som Benjamin fick alla att garva. Se den roliga bilden han postade som fick alla att vika sig av skratt i videon nedanför.

Mer:

Här är bilden på Benjamin Ingrosso som får alla att asgarva