Därför tvingas Magdalena Forsbergs danspartner lämna Let's Dance 2019

Därför lämnar Magdalena Forsbergs danspartner Fredric Brunberg Let's Dance 2019.
Magdalena Forsbergs danspartner Fredric Brunberg tvingas lämna Let's Dance 2019. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Magdalena Forsbergs danspartner Fredric Brunberg tvingas avbryta sin medverkan i Let's Dance 2019 helt och ersätts nu av Let's Dance-veteranen.

Förra veckan fick producenten hoppa in för att dansa med Magdalena Forsbergs danspartner i Let's Dance 2019. Nu meddelar hennes tidigare danspartner, Fredric Brunberg, att han tvingas avbryta sin medverkan i Let's Dance helt.

Magdalena Forsbergs danspartner Fredric Brunberg lämnar Let's Dance 2019 helt. Bild: Stella Pictures.

Därför tvingas Fredric Brunberg lämna Let's Dance 2019

TV4 skriver på hemsidan att orsaken till att Fredric tvingas avbryta sin medverkan i tävlingen är av personliga skäl. 

"Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av Let's dance men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker. Jag är väldigt glad att jag fick påbörja Magdalenas dansresa tillsammans med henne och önskar verkligen all lycka framåt i tävlingen och hoppas hon står som segrare", säger Fredric i en intervju med TV4.

Tobias Karlsson ersätter Fredric och blir Magdalenas nya danspartner

Numera kommer Magdalena dansa med Let's Dance-veteranen Tobias Karlsson. Tobias har tidigare vunnit tävlingen med Tina Nordström, även känd som "Mat-Tina". Dessutom har han dansat med stjärnor som Agneta Sjödin, Tina Thörner och Nikki Amini. 

I fortsättningen kommer Magdalena dansa med Let's Dance-veteranen Tobias Karlsson. Bild: Stella Pictures.

"Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar", säger Magdalena Forsberg till Tv.


Vad hände egentligen förra veckan när Fredric behövde ställa in? Se vad som hände och hur Magdalena fick hantera situationen i videon nedanför.

Mer:

Därför byter Magdalena Forsberg danspartner i kvällens Let's Dance