Allt om Tobias Karlsson från Let's Dance

Magdalena Forsberg i Let's Dance 2019.
Magdalena Forsberg får en ny danspartner i Let's Dance 2019. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Tobias Karlsson fick hoppa in som Magdalena Forsbergs nya danspartner i den tredje veckan av Let's Dance 2019. Här är fem saker du vill veta om veterandansaren.

Vem dansar Tobias Karlsson med i Let's Dance 2019?

I tredje veckan hoppar Tobias in och dansar med Magdalena Forsberg då hennes tidigare danspartner Fredric Brunberg tyvärr var tvungen att avbryta sin medverkan.

På Instagram skriver Tobias:

"Vilken tjej" Som du har tacklat denna utmaning och jag är så sjukt stolt. Ikvälls kall vi bara göra så gott vi kan och försöka att njuta av våra två minuter på golvet."

Och det är ingen tvekan om att Tobias är taggad på att dansa i tv-rutan igen.

"Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena. Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric. Let’s tango", säger han i en intervju med TV4.

Tobias ser fram emot att dansa med i Let's Dance igen. Foto: Instagram/ tobiaserikkarlsson

Vilka har Tobias dansat med i Let's Dance?

Vi har sett Tobias i Let's Dance flera säsonger tidigare. Den tredje säsongen tog han hem hela tävlingen med Tina Nordström som du säkert känner igenom som "Mat-Tina". 

År 2018 dansade han med Nikki Amini. Han har också dansat med Agneta Sjödin, Tina Thörner, Camilla Henemark, Anette Norberg, Arja Saijonmaa, Anna Sahlin samt Elisabet Höglund.

Vad heter Tobias Karlsson på Instagram?

På Instagram går han under namnet @tobiaserikkarlsson och har över 26 000 följare. Där delar han nu med sig av bilder från Let's Dance 2019 och hans liv.

Vad heter Tobias Karlssons podcast?

Tillsammans med Gabriel Forss har han en podcast som heter ”I säng med Tobias och Gabriel”. De har även gett sig ut på turné med podden. 

I podcasten snackar de om allt möjligt vilket innebär fest, jobb, vänskap, tankar och funderingar.

Är Tobias singel? 

Han var tidigare tillsammans med Tomasz Józiewicz, men har just nu inte gått ut med att han har någon partner offentligt. 


Magdalena Forsbergs danspartner tvingades avbryta Let's Dance helt och Tobias blev inhopparen. Men vad var orsaken? Ta reda på det i videon nedan.

Mer: 

Linn chockades av Lances aprilskämt: "Säger upp mig från Let's Dance"

20 fakta om Sigrid Bernson från Let's Dance 2019