Robin Bengtsson och Sigrid Bernson idé stoppas av TV4 i Let's Dance

Robin och Sigrid dansar i Let's Dance.
Robin och Sigrid dansar en cha-cha i Let's Dance. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson hade en idé till deras dansuppträdande i Let's Dance. Men de fick tänka om när TV4 sa nej.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson hade storslagna planer i kvällens Let's Dance-nummer, men det blev inte riktigt som de hade tänkt sig. Hänt rapporterar om att det har varit extra kämpigt för Robin och att de har fått tränat hårt.

– Man ska inte ljuga, vi ligger efter den här veckan. Men jag tror att både du och jag är sådana att när det verkligen gäller då sätter man det. Vi tänker inte åka ut, säger Sigrid.

Sigrid och Robins idé stoppas

I veckan dansar paret en cha-cha och dansnumret planerades att bli något utöver det vanliga. Siri kom nämligen med ett förslag om att Robin skulle göra entré på en motorcykel. Men TV4 sa nej till idén. En av anledningarna var att det kunde vara risk för brand. 

– Jag ville ju att du skulle köra in på den, men det var tydligen brandrisk så det fick vi inte, berättar Sigrid.

Foto: Stella Pictures

Paret dansar cha-cha i Let's Dance

Men motorcykeln får vara med ändå, i alla fall ståendes på dansgolvet. Robin och Siri kommer nämligen dansa runt den. Robin ska också försöka få upp Sigrid på motorcykeln.

– Men hon vill inte. Så då hoppar jag av hojen, vi dansar lite cha-cha, så får vi se om hon hoppar på motorcykeln i slutet eller inte, säger han fortsättningsvis. 

Källa: Hänt

Tobias Karlsson fick hoppa in och dansa med Magdalena Forsberg i tredje veckan av programmet. Men i början hade han inte alls planer på att vara med i Let's Dance 2019. Ta reda på varför i videon nedan.

Mer:

Robin Bengtsson i Let's Dance 2019 – 14 saker alla googlar på