Här sjunger Beyoncés dotter Blue Ivy och gör succé: "Nya Beyoncé"

Blue Ivys sångröst.
Beyoncés dotter Blue Ivy, 7, sjunger en egen låt på Beyoncés nya album "HOMECOMING" och nu hyllas hennes sångröst. Visst låter det likt mamma? - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Beyoncés dotter Blue Ivy, 7, sjunger en egen låt på Beyoncés nya album "HOMECOMING" och nu hyllas hennes sångröst. Visst låter det likt mamma?

Tidigare idag, den 17 april 2019, chockade Beyoncé alla och släppte ett helt nytt album. Det nya Albumet "HOMECOMING: THE LIVE ALBUM" innehåller hela 40 låtar och det fick fansen att skrika rakt ut.

Låtarna är live-versioner av hennes mest hyllade verk genom tiderna. Gamla godingar som "Crazy In Love" och de mer nya låtarna som "Formation" finns med i nya tappningar och det låter verkligen magiskt.

"HOMECOMING" gästas även av andra artister som maken Jay Z, Kelly Rowland och Michelle Williams från "Destinys Child"-tiden. Men en stjärna sticker ut lite extra i artistlistan, nämligen Blue Ivy, Beyonces egna dotter.

Blue Ivy, 7 år gammal, sjunger en av låtarna och det är en av de första gångerna vi får höra hennes sångröst – och den låter riktigt lovande.

Blue Ivy sjunger på en egen låt i Beyoncés nya album "HOMECOMING". Bild: Stella Pictures.

Låten som Blue Ivy sjunger heter "Lift Every Voice and Sing". Efter att hon sjungit klart hör man henne ropa att hon vill sjunga den igen, varpå Beyoncé svarar "Du är visst som mamma huh?".

Nu gör låten succé och Blue Ivy hyllas.

"Hon har en sån talang och hon är säkert den nya Beyoncé" och "Hon kommer bli precis som sin mamma" är två kommentarer på låten som är delad på Youtube.

Klicka på play i spelaren nedanför för att få höra Beyoncés dotter sjunga.Det är inte bara den musikaliska talangen som Beyoncé och Blue Ivy delar, de har på senare år blivit extremt lika även till utseendet. Se bilder på dem som visar hur lika de blivit i videon nedanför.

Mer:

Beyonce släpper album i smyg - alla låtar från HOMECOMING

Beyoncé jämför bilder på sig själv som barn med dottern Blue Ivy