Beyoncé jämför bilder på sig själv som barn med dottern Blue Ivy

Likheter mellan Beyoncé och Blue Ivy.
Beyoncé visar hur lik hon är dottern Blue Ivy. - Foto: Stella Pictures & Instagram
Dela på Pinterest
Beyoncé visar upp en bild på hur hon såg ut som barn och jämför den med en bild på hennes dotter, Blue Ivy. Och de är galet lika!

Beyoncé visar upp en bild på hur hon såg ut när hon var sju år gammal bredvid en ny bild på sjuåriga dottern Blue Ivy – och de är galet lika.

Innan Blue Ivy ens var född spekulerade fansen i hur hon skulle se ut. Folk gjorde face swap på Beyoncé och Jay Z, gjorde om bilder i photoshop och testade flera olika metoder för att kunna förutspå hur deras bebis skulle se ut.

När Blue Ivy kom till världen kunde man snabbt se att hon var pappa Jay Z upp i dagen. Men ju mer tiden gick, desto mer började Blue Ivy likna sin mamma, Queen B.

Bilden visar likheterna mellan Beyoncé och Blue Ivy. Bild: Instagram/Beyoncé.

Idag är Blue Ivy sju år gammal och fansen har börjat jämföra henne med mamma. En av bilderna där de båda syns fångade världskärnan uppmärksamhet och hon har nu fotona på sin Instagram.

"Någon gjorde den här jämförelsen av mig vid sju års ålder och Blue vid sju års ålder. Min bebis växer upp", skriver Beyoncé till bilden.

Och ja, vi måste medge att de verkligen är lika varandra.


Beyoncé och Jay Z har två till barn ihop. Tvillingarna Rumi och Sir Carter som föddes den 13 juni 2017. I år fyller de 2 år och även dem är mamma och pappa uppe i dagen. I en bild som Beyoncé delade för en tid sedan kunde man se hur lika de var. Se fotot i videon nedanför.

Mer:

Nya bilderna på Beyoncés tvillingar sprids överallt – och de är sååå lika

12 kändisbarn som är sjukt lika sina föräldrar