Miley Cyrus nya frisyr får alla 90- och 00-talister att jubla

Miley Cyrus ser ut som Hannah Montana.
Miley Cyrus nya frisyr. - Foto: Bild: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Om du växte upp med Hannah Montana så kommer Miley Cyrus nya look ge dig en rejäl nostalgitripp.

Den senaste tiden har Miley Cyrus bytt look helt och nu i dagarna dök hon upp på röda mattan med en helt ny frisyr. Eller ny och ny, om du är född och uppvuxen på 90 och 00-talet kommer du känna igen den.

Det var under premiären av den nya filmen "Avengers End Game" som Miley Cyrus visade upp håret som fick fansen att jubla. Många menade nämligen att hon tagit tillbaka "Hannah Montana"-frisyren från förr.

"Hannah Montana vibes", "min barndom är komplett Hannah är tillbaka" och "faktumet att hon ser ut som Hannah Montana igen får mig att vilja gråta", är några av kommentarerna till bilden som nu gör succé på Instagram.

Och visst är hon sig lik?

Miley Cyrus som Hannah Montana. Bild: Stella Pictures
Miley Cyrus 13 år efter premiären av Hannah Montana. Bild: Stella Pictures

Det första avsnittet av Hannah Montana hade premiär på Disney Chanel i USA den 24 mars 2006. Det har alltså gått över 13 år sedan Miley klev in i rollen för första gången.

När den första säsongen sändes var Miley bara 13 år gammal. Idag är hon 26 år, men i den nya frisyren ser hon knappt ut att ha åldrats en sekund (Ja, nästan i alla fall!)

Ni fattar vad vi menar, hon är galet lik sin karaktär Hannah Montana i den nya frisyren!


I december förra året gifte sig Miley i smyg med skådespelaren Liam Hemsworth i Australien. Bröllopet hölls hemligt och vi har fått se väldigt få bilder från ceremonin. Därför fick svenska Elvira en chock när hon skulle framkalla sina bilder i semesterparadiset Byron Bay i Australien. Hon hade nämligen fått fel bilder.

Istället för sina egna foton från resan hade hon fått Chris Hemsworths privata bilder från Liam och Mileys bröllop. Se hela storyn i videon nedanför.

Mer:

Elvira framkallade bilder på resan – Fick Miley Cyrus privata bröllopsbilder av misstag