Nu kan du köpa färdig Aperol Spritz till sommarens AW

Aperol Spritz.
Färdig Aperol Spritz på flaska. - Foto: Unsplash & Aperol Spritz.
Dela på Pinterest
Aperol Spritz är för många en favoritdrink under de varma vår- och sommarmånaderna. Och nu kan du köpa färdigblandade drinkar till årets parkhäng.

Vi känner alla dem som längtat hela vintern på att det ska bli vår så de får beställa in somriga Aperol-drinkar i solen. Och de kommer antagligen gråta av glädje när de får nys om den här nyheten!

Aperol Spritz är en favoritdrink för många men det kan vara svårt att få till en riktigt bra smak. Och det är på tok för jobbigt att blanda en egen om du ska hänga med vännerna på en picknick eller en aw ute. Men nu har Chill Out Wines släppt en egen variant på drinken i glasflaska.

– Vi ville göra vår egen twist på en av världens trendigaste drinkar och förenkla sommarens tillställningar med en färdigblandad sommarcocktail, säger Ewa Wirström, Brand Manager.

Resultatet? CHILL OUT Wine Spritzer Aperitivo. En bittersöt vincocktail med en fräsch och fruktig smak med toner av apelsin och örter.

Drinken har en alkoholhalt på 5% och flaskan innehåller 275 ml. Från och med den 30 april kommer den finnas i Systembolagets beställningssortiment.

Vi tycker att alla borde lägga en tanke eller två på varför och hur de dricker. Det är faktiskt inte alla som kan hantera det – och det kan vara svårt att upptäcka själv om man har en dålig relation till alkohol. Se sex tecken på att du borde sluta dricka alkohol i videon nedanför.

Mer:

6 tecken på att du borde sluta dricka alkohol och bli nykter 2019