Bradley Cooper avslöjar tankarna – vill göra A Star Is Born-konsert

Bradley Cooper och Lady Gaga, A Star Is Born, Shallow
Bradley Cooper hoppas på en konsert tillsammans med Lady Gaga. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
När Bradley Cooper gästade The Ellen Show hintade han om att han ville göra en exklusiv A Star Is Born-konsert.... Och vi säger bara JA!

Filmen A Star Is Born fick ett stort genomslag efter premiären och Lady Gagas och Bradley Coopers sång "Shallow" har vi nog hört tusentals gånger nu. Kanske är du en av dem som aldrig tröttnar? Då är det här en nyhet för dig!

Det var när stjärnan Bradley Cooper medverkade i The Ellen Show som han avslöjade sina tankar och ideér och fick fansen att jubla. Det blir ingen turné, men i klippet snackar Bradley Cooper istället om en exklusiv A Star Is Born-konsert.

– Det vore så coolt att läsa manuset live på scen och sjunga låtarna i ordning, säger han till programledaren Ellen DeGeneres.

Bradley Cooper om inspelningen av A Star Is born

Under samma intervju berättar Bradley Cooper också om att ett av de stora framträdandena i filmen spelades in Glastonbury i England. Men festivalpubliken som sågs där var egentligen på plats för att se helt andra band.

– Vi fick inte släppa musiken innan filmen kom ut, så de hörde ingenting under hela framträdandet. De tyckte säkert att jag var en idiot, säger han och skrattar. 

Ja, om det blir en exklusiv konsert med Lady Gaga och Bradley Cooper återstår att se. Men vi gissar att det hade varit riktigt mäktigt! 

Se klippet när Bradley Cooper berättar om konsertidén och hur det gick till under inspelningen av A Star Is Born.


Har du hängt med i svängarna? För ett tag sedan gick det ett rykte om att Lady Gaga var gravid och inte visste vem pappan var. Se hennes klockrena svar på gravidryktet videon nedan.