Här är leksakerna som säljs för flera tusen idag

Värdefulla leksaker.
Här är leksakerna som är värda flera tusen idag. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
De leksakerna du växte upp med som barn kan idag vara värda flera tusen. Vi har listat leksakerna som säljs riktigt dyrt på Ebay.

Leksaker som du lekte med som liten kan idag vara värda flera tusen. Ja, leksaker som millennials växte upp med kallas "vintage" på Ebay och säljs för galet mycket pengar.

Att leksakerna vi växte upp med är "vintage" idag känns väl sådär, men får vi åtminstone chansen att casha in rejält.

Furby

Vi minns väl alla dessa lurviga leksakerna som man behövde kämpa för att hålla vid liv. Just nu ligger det ute en annons på Ebay med flera olika furbys för 1000 dollar, vilket motsvarar cirka 9511 svenska kronor.

Pez-automater

Gamla Pez-automater kan vara värda en hel del för en samlare. Just nu ligger det ute en annons med Pez-automater som föreställer Simpsons-familjen för 350 dollar vilket motsvarar cirka 3328 svenska kronor.

Om du har gamla Pez-automater kan de vara värdefulla för samlare. Bild: Partyhallen.se.

My Little Ponny-hästar

Har du en unik vintage "My Little Ponny" liggandes där hemma? Isåfall borde du lägga ut den på Ebay. Just nu ligger en annons uppe med en vintage G1 My Little Pony ute för hela 950 dollar, vilket motsvarar cirka 9035 svenska kronor.

My Little Ponny-leksakerna är stora på Ebay. Bild: Leksakscity.se

YU-GI-OH-kort

Minns ni YU-GI-OH? Om du har unika samlarkort kan de säljas på Ebay till andra fans och samlare. Ett av korten som ligger ute till försäljning just nu har en prislapp på 2038 dollar vilket motsvarar cirka 19383 svenska kronor.

Minns du YU-GI-OH? Bild: Kidsdreamstore.se

Polly Pocket

Du minns säkert även Polly Pocket som det var så lätt att slarva bort alla delar till. Om du mot all förmodan skulle ha kvar din med alla delar i så finns det pengar att tjäna. Just nu ligger en stor samling ute till försäljning för 299 dollar vilket motsvarar cirka 2843 svenska kronor.

Beanie Babies

Minns du dessa söta nallebjörnar som var fyllda med små bönor? De kan du också tjäna dig en slant på. På Ebay ligger det ute flera olika nallar till väldigt höga priser beroende på hur unika de är. En av annonserna säljer en ovanlig Beanie Babie "Valentina" för 949 dollar vilket motsvarar cirka 9026 svenska kronor.


Det är inte bara gamla leksaker som säljs dyrt. Vissa gamla möbler från IKEA är idag värda sjukt mycket pengar. Se IKEA-möblerna som kan säljas för galet mycket pengar i videon nedanför.

Mer:

Här är möblerna från IKEA som är värda sjukt mycket pengar idag