Blir det en säsong 4 av "Bonusfamiljen"? Nu svarar SVT

Bonusfamilj säsong 4
Bonusfamiljen får en fjärde säsong. Här är allt vi vet. - Foto: SVT
Dela på Pinterest
Blir det en fjärde säsong av den populära serien Bonusfamiljen? Nu ger SVT oss äntligen ett svar!

SVT gör succé på succé med nya serier. Både Eagles och Vår tid är nu har tidigare uppmärksammats i media, men också den aktuella serien "Bonusfamiljen". I avsnitten får tittarna möta paret Lisa och Patrik och deras barn från tidigare relationer. Där får man en inblick i hur det kan vara att leva i en bonusfamilj.

Just nu finns det tre säsonger av "Bonusfamiljen" på SVT. Men blir det en fortsättning? Tidigare sa Anna Croneman på SVT att det inte finns något produktionsbeslut för en fjärde säsong. Men samtidigt verkade hon se ljust på seriens framtid.

– Vi på SVT Drama har ett uppdrag där vi också har annan hänsyn att ta för att erbjuda publiken en bred repertoar. Men jag säger det igen: Vi har inte stängt dörren för en fortsättning så tappa inte hoppet, sa hon då.

Vera Vitali spelar en av huvudrollerna och kan både se ett avslut på serien, men också en fortsättning.

– Det går att avsluta här, med säsong 3, men man kan också fortsätta. Det finns oändligt mycket kvar att berätta, säger hon i samma intervju med Expressen.

Fler säsonger bekräftat

Men nu har SVT äntligen bekräftat att det faktiskt blir en till säsong av Bonusfamiljen. Till Expressen berättar dramachefen Anna Croneman om glädjebeskedet.

– Bonusfamiljens oerhörda genomslag och den stora kärlek serien får motta från publiken är såklart avgörande för vårt beslut att beställa en fjärde säsong.

Ännu finns inget datum bekräftat, men den som väntar på något gott...

Bonusfamiljen får en säsong 4. Foto: SVT

Ren och skär nostalgi! Nu är det bekräftat att en ny Eva & Adam-film är på gång! Se mer i videon.

Mer: 

Tittar ni på tv-serier tillsammans? Då förbättrar ni ert förhållande