Kristin Kaspersens Let's Dance-skada: Fick sy nio stygn i pannan

Kristin Kaspersen, Let's Dance, ambulans
Kristin och Calle dansar som vanlig i fredagsfinalen. - Foto: Stella Pictures & Instagram/ kaspersen
Dela på Pinterest
Nio stygn och tre timmar senare är Kristin Kaspersen tillbaka i dansstudion. Ta reda på vad som hände under Let's Dance-träningen med hennes danspartner Calle Sterner.

I veckan har deltagarna i Let's Dance tränat som aldrig förr. Det är nämligen musikaltema som står på schemat där alla par väljer att tolka en valfri musikal på dansgolvet. Kristin Kaspersen, som dansar med Calle Sterner, dansar i fredagens program en pasodoble till musikalen Mamma Mia!

Kristin och Calle har övat varje dag, men under torsdagens sista repetitioner skadade sig Kristin ordentligt. Vid ett av lyften föll hon med huvudet före ner i golvet – och började blöda från pannan.

Kristin slog i pannan under torsdagens dansträning. Foto: TV4

Ambulans på plats

Kristin gjorde illa huvudet och ambulans fick komma till dansstudion, men läkare konstaterade att det inte rörde sig om hjärnskakning eller annan huvud- eller nackskada. Däremot fick hon sy igen såret på sjukhuset.

– Efter 3 timmar och 9 stygn var jag tillbaka i danslokalen och tränade lite lätt (stegade igenom koreografi) Ingen hjärnskakning. Inte ont i övrigt så allt är bra, skriver Kristin på sin Instagram

Trots skadan kommer Kristin och Calle dansa enligt planerna i Let's Dance. 

– Jag mår jättebra så vi kommer köra som tusan! säger Kristin och Calle på Instastory.

Och Calle instämmer. På Instagram skriver han:

– Kristin är en sååån jääävla krigare och jag blir imponerad av hennes lugn i detta. 

Kristin mår bra, trots olyckan. Foto: TV4

Källa: TV4

Men i veckans Let's Dance är det inte bara musikaltemat som är nytt. Juryn får också en gäst som ska vara med och bedöma dansarnas framträdande. Det är musikaldrottningen Pernilla Wahlgren. På Instagram hälsade hon till alla tittare. Se vad hon sa i videon nedan.

Mer:

Lancelots mamma efter beskedet under Let’s Dance: ”Så stolt!”

Lancelot Hedman Graafs hyllning till sin bror Isak i Let's Dance 2019