Klas Beyer är vinnare av Robinson 2019 – om TV4:s tittare får välja

Klas är en favorit bland tv-tittarna. - Foto: Foto: TV4/ Robinson
Dela på Pinterest
Robinson-finalen går snart av stapeln och det står fem starka deltagare kvar. Vem vinner och vem försvinner? TV4:s tittare har kommenterat – och det finns en favorit.

Från start var de 20 personer på ön – alla med olika personligheter, styrkor och svagheter. Nu är de endast fem kvar som tävlar om finalplatsen. Robinson 2019 börjar gå mot sitt slut och snart sänds det sista avsnittet på TV4. 

Deltagarna som vi ser i det nästsista avsnittet är Bonnie Almerstedt, Linn Lund, Emilio Strukeli, Fia Grönberg och Klas Beyer. Men vem ska vinna prissumman på en halv miljon kronor? Det återstår att se i söndagsfinalen. Men enligt TV4:s tittare finns det en klar favorit. På deras Facebook-sida har de nu frågat om vem tittarna tycker är mest värdig att vinna – och det är ganska solklart.

"Det finns bara en vinnare det är KLAS", "Klas, han hade klarat sig på ön ensam som Robinson" och "Klas alla dagar i veckan" är bara några av kommentarerna. Klas är alltså en av dem som TV4:s tittare tycker är en värdig vinnare av Robinson 2019. 

Foto: TV4/ Robinson

Att Klas har följarna på sin sida är det ingen tvekan om. Efter “Måndagsveckan” på ön så skaffade Klas en tatuering som han beskriver som den tuffaste av dem alla under Robinson 2019. Se vad den föreställer och vad texten betyder i videon nedan.

Mer:

Det här heter deltagarna i Robinson 2019 på Instagram